Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Επιστρεπτέα προκαταβολή 3: Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή αιτήσεων


Έως και σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην τρίτη φάση του προγράμματος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, περισσότερες από 95,700 επιχειρήσεις έχουν ήδη οριστικοποιήσει την αίτησή τους για να λάβουν την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3.

Σημειώνεται, ότι δικαίωμα ενίσχυσης από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3 έχουν ακόμα και επιχειρήσεις χωρίς εργαζόμενους και ταμειακή μηχανή, εφόσον ανήκουν σε πληττόμενο ΚΑΔ, αλλά και επιχειρήσεις με περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.


Κριτήριο για τον υπολογισμό του δανείου που θα λάβουν οι επιχειρήσεις είναι η απώλεια τζίρου στο εξάμηνο Μαρτίου- Αυγούστου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ανήκουν οι επιχειρήσεις στους δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3 και να λάβουν φθηνό κρατικό δάνειο είναι να διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό εργαζομένων που είχαν την 1η Αύγουστου 2020 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

(ΔΕ 26/10/20)



Δείτε ακόμα:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!