ΕΡΓΑΝΗ: Έως 31/10 η υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων επιχειρήσεων - εργοδοτών για το επίδομα εορτών Πάσχα * ΕΛΣΤΑΤ: Στα 183,6 δισ. ευρώ το ΑΕΠ της Ελλάδας το 2019 * Πρωτογενές έλλειμμα 7 δισ. ευρώ στο 9μηνο * Παράταση έως 20/10 για την εγγραφή καλλιτεχνών στην πλατφόρμα για τα μέτρα στήριξης * ΕΡΓΑΝΗ: 38.529 νέες θέσεις απασχόλησης τον Σεπτέμβριο - Στις 259.421 οι προσλήψεις * ΕΛΣΤΑΤ: Στο -2% ο ετήσιος πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 16,8% η ανεργία τον Ιούλιο * Από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου η χειμερινή ώρα (-1) * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

27/9/20

Mykep live: Κλείστε ραντεβού σε ΚΕΠ online και εξυπηρετηθείτε εξ αποστάσεως


Διαθέσιμη στους πολίτες είναι η υπηρεσία των ΚΕΠ, myKEPlive, μέσω της οποίας μπορούν να εξυπηρετηθούν εξ αποστάσεως, ενώ και τα ραντεβού κλείνονται μέσω διαδικτύου.

Tο myKEPlive είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός σας, μέσω τηλεδιάσκεψης/ βιντεοκλήσης, με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ για πολίτες και επιχειρήσεις.

Στόχος του είναι η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση και η παροχή διοικητικής πληροφόρησης στους πολίτες, χωρίς τη φυσική μετάβαση των πολιτών στα ΚΕΠ.

Με την ψηφιακή πλατφόρμα αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από το κράτος με στόχο τη διαφάνεια και τη διευκόλυνσή τους.


Οι διαθέσιμες υπηρεσίες
 
Η νέα πλατφόρμα περιλαμβάνει διοικητικές διαδικασίες και διοικητική ενημέρωση που διεκπεραιώνονται από υπαλλήλους των ΚΕΠ.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω θεματικές υπηρεσίες:

  • Διοικητική πληροφόρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων
  • Υπηρεσίες για επιχειρήσεις
  • Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία
  • Εξυπηρέτηση από τον δήμο σας

Πώς κλείνετε ραντεβού

Κλείστε ψηφιακό ραντεβού για να εξυπηρετηθείτε από υπάλληλο των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μέσω τηλεδιάσκεψης για διεκπεραίωση της υπόθεσής σας ή απλή διοικητική πληροφόρηση.

Το ραντεβού κλείνεται στη διεύθυνση https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/ex-apostaseos-exypiretisi/mykeplive, κάνοντας χρήση των κωδικών Taxis για είσοδο.

Θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε:

  • Το ονοματεπώνυμο του προσώπου που θα εξυπηρετηθεί με τηλεδιάσκεψη
  • Την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email)
  • Τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του
  • Την διεύθυνση επικοινωνίας του

Δείτε το βίντεο με τις οδηγίες για χρήση της υπηρεσίας

(ΚΥ 27/9/20)Δείτε ακόμα:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!