ΕΡΓΑΝΗ: Έως 31/10 η υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων επιχειρήσεων - εργοδοτών για το επίδομα εορτών Πάσχα * ΕΛΣΤΑΤ: Στα 183,6 δισ. ευρώ το ΑΕΠ της Ελλάδας το 2019 * Πρωτογενές έλλειμμα 7 δισ. ευρώ στο 9μηνο * Παράταση έως 20/10 για την εγγραφή καλλιτεχνών στην πλατφόρμα για τα μέτρα στήριξης * ΕΡΓΑΝΗ: 38.529 νέες θέσεις απασχόλησης τον Σεπτέμβριο - Στις 259.421 οι προσλήψεις * ΕΛΣΤΑΤ: Στο -2% ο ετήσιος πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 16,8% η ανεργία τον Ιούλιο * Από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου η χειμερινή ώρα (-1) * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

17/9/20

EETT: Πώς θα επιλέξετε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας


Οδηγίες για την επιλογή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας παρέχει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΕΤ).

Αναλυτικά:

Βήμα 1

Αποφασίστε ποιες ακριβώς υπηρεσίες είναι απαραίτητες για εσάς.

Παραδείγματος χάριν: Θέλετε μόνο τηλεφωνική υπηρεσία ή μόνο γρήγορη πρόσβαση στο Ίντερνετ; Σας ενδιαφέρει ένα πακέτο που συνδυάζει αδιάκοπη και γρήγορη σύνδεση με το Ίντερνετ μαζί με υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας (double play);Βήμα 2

Κάντε έρευνα αγοράς και εντοπίστε εταιρείες και προσφερόμενες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους των εταιρειών και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τα προσφερόμενα πακέτα που σας ενδιαφέρουν, σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας και τις οικονομικές δυνατότητές σας.

Εξετάστε ποια εταιρεία ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας (π.χ. χαμηλότερες τιμές, βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών, εξειδικευμένα πακέτα, γεωγραφική κάλυψη κλπ.).

Διενεργήστε έρευνα αγοράς και ζητήστε να σας παράσχουν αναλυτικές πληροφορίες. Μη δώσετε τα στοιχεία σας και μη δεσμευτείτε σε καμία τηλεφωνική επικοινωνία με αντιπρόσωπο της εταιρείας, εάν δεν έχετε αποφασίσει να συνάψετε σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Πληροφορίες για τις διαθέσιμες εταιρείες και υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε:

• Στα σημεία πώλησης και τους δικτυακούς τόπους των εταιρειών.
• Στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ: www.eett.gr

(ΠΕ 17/9/20)Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!