Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB data από Cosmote, Wind, Vodafone


Δωρεάν επικοινωνία για ιδιώτες και επαγγελματίες λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας προσφέρουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Wind και Vodafone στηρίζοντας τη δράση #DigitalSolidarityGR.

Αναλυτικά, οι προσφορές για δωρεάν χρόνο ομιλίας και GB σε data από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Wind και Vodafone στηρίζοντας τη δράση #DigitalSolidarityGR μετά τα μέτρα την απαγόρευση κυκλοφορίας στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς από την πανδημία με τον κορωνοϊό covid-19.



Τι προσφέρει δωρεάν η Wind

H WIND στηρίζει το #DigitalSolidarityGR δίνοντας δωρεάν επικοινωνία στους συνδρομητές της εξ αποστάσεως εργασία, πληροφόρηση, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και δεδομένα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η WIND Ελλάς προχωρεί σε μια σειρά ενεργειών που αφορούν στη συνεχή συνδεσιμότητα των πελατών της.

Πώς λειτουργεί
Η WIND προσφέρει δωρεάν για 30 ημέρες:

1. στους ιδιώτες συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής
15 GB
1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία

2. στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις
15 GB
1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία
Την υπηρεσία WIND One Pro Voice conferencing

Επιπλέον όλοι οι συνδρομητές WIND θα έχουν δωρεάν πρόσβαση από το κινητό τους στην πύλη συναλλαγών gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τι προσφέρει δωρεάν η Vodafone

Διευκολύνοντας την επικοινωνία, την εργασία και τη ψυχαγωγία πληροφόρηση, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και δεδομένα, η Vodafone Ελλάδας δίνει το μήνυμα της ψηφιακής αλληλεγγύης με πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση, την εργασία, την καθημερινή δραστηριότητα και την επικοινωνία από το σπίτι. Οι πρωτοβουλίες αυτές ενισχύουν το πρόγραμμα #DigitalSolidarityGR που έχει ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων.

Πώς λειτουργεί
Στους ιδιώτες

  • 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών
  • 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost

Στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις

  • 400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών
  • 50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost
  • το πρόγραμμα Vodafone Smart Working με δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ακόμα και όταν όλα τα στελέχη πρέπει να εργαστούν από το σπίτι.

Στην οικογένεια και τα παιδιά

  • δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου του Vodafone TV στο σύνολο του παιδικού περιεχομένου της υπηρεσίας για τους επόμενους τρεις μήνες
  • αποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy. Περισσότερες πληροφορίες στο Vodafone.gr/brainy
  • δωρεάν STEM μαθήματα και δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIY δραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.generationnext.vodafone.gr του Ιδρύματος Vodafone.

Τι προσφέρει δωρεάν η Cosmote

Διευκολύνοντας την επικοινωνία, την εργασία και τη ψυχαγωγία, πληροφόρηση, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και δεδομένα, η COSMOTE, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της για συνδεσιμότητα και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της εργασίας και της ψυχαγωγίας από το σπίτι, προχωρά σε μία πρώτη σειρά ενεργειών.

Οι ενέργειες αφορούν στην παροχή δωρεάν mobile data σε όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE, δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και δεδομένων στους συνδρομητές της σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και στη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube.

Πώς λειτουργεί

  • Δωρεάν 15 GB για όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE
  • Δωρεάν χρόνος ομιλίας, SMS και δεδομένα στους συνδρομητές COSMOTE σε Ιταλία και Ισπανία
  • COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY

(ΤΕ 25/3/20)



Δείτε ακόμα:




Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!