ΕΟΔΥ: 1884 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα - 83 οι νεκροί * Διακόπηκε το Eurogroup - Θα συνεχιστεί την Πέμπτη * Έως 24 Απριλίου η άδεια ειδικού σκοπού * Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ αυτήν την Κυριακή * ΟΔΔΗΧ: 487,5 εκατ. ευρώ άντλησε από δημοπρασία εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας με επιτόκιο 0,29% * e-ΕΦΚΑ: Στα 1.142,69 ευρώ ο μέσος μισθός τον Σεπτέμβριο του 2019 * ΟΑΕΔ: Παράταση έως 24/4 για τις αιτήσεις στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα * ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 1 δισ. οι καταθέσεις ιδιωτών τον Φεβρουάριο * Στο covid19.gov.gr όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

26/3/20

Κορωνοϊός: Πού να απευθυνθείτε αν δεν έχετε οικογενειακό γιατρό


71 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας (συνολικά 892, και 26 νεκροί) ανακοινώθηκαν στην νέα ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Παράλληλα έγινε αναφορά και στο γεγονός ότι πολλοί πολίτες δεν έχουν οικογενειακό γιατρό με τον οποίο πρέπει να επικοινωνούν μαζί του σε περίπτωση που παρουσιάσουν συμπτώματα.

Οπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, όσοι δεν έχουν οικογενειακό γιατρό, προκειμένου να απευθυνθούν όταν παρουσιάσουν τα συμπτώματα κορωνοϊού, δεν θα πρέπει να ανησυχούν.Οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται στα νοσοκομεία αναφοράς και τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με τους συλλόγους της κάθε κοινότητας, αλλά και μέσω της τηλεϊατρικής, θα μπορούν να απευθύνονται εκεί προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια.

Παράλληλα ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε ότι τα τεστ για τον κορωνοϊό, είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται ήδη στον δήμο Αθηναίων, ενώ σύντομα θα πραγματοποιούνται δωρεάν και σε ιδιωτικά εργαστήρια.

(ΠΕ 26/3/20)Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!