ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το 2019 * ΟΔΔΗΧ: Στις 4 Νοεμβρίου η δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων * Παγώνει η πληρωμή του ΦΠΑ για έξι μήνες στις «κόκκινες» περιοχές * ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 1,1 δισ. οι καταθέσεις ιδιωτών - Στα 163,75 δισ. ευρώ * Πρωτογενές έλλειμμα 7 δισ. στο 9μηνο * Στα 333,7 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος το δεύτερο τρίμηνο * Από 1-14 Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις - Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1/11 * ΟΑΕΔ: Στις 978.895 οι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

14/2/20

Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα λανθασμένα εκκαθαριστικά σημειώματα σε συνταξιούχους


Νομοθετική ρύθμιση προωθεί η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να επιλύσει εν μέρει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αναδρομικά των συνταξιούχων.

Η ρύθμιση που ετοιμάζει ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, θα αφορά σε περιπτώσεις που έχουν σταλεί λανθασμένα εκκαθαριστικά σε συνταξιούχους.Θα δίνει τη δυνατότητα στις εφορίες ανά χώρα να σβήσουν τον φόρο που αδίκως επιβλήθηκε σε συνταξιούχους, οι οποίοι ενώ είχαν δηλώσει κανονικά τα αναδρομικά έλαβαν προσκλητήριο από την ΑΑΔΕ να περάσουν για δεύτερη φορά από το ταμείο.

(ΠΑ 14/2/20)Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!