ΕΟΔΥ: 1884 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα - 83 οι νεκροί * Διακόπηκε το Eurogroup - Θα συνεχιστεί την Πέμπτη * Έως 24 Απριλίου η άδεια ειδικού σκοπού * Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ αυτήν την Κυριακή * ΟΔΔΗΧ: 487,5 εκατ. ευρώ άντλησε από δημοπρασία εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας με επιτόκιο 0,29% * e-ΕΦΚΑ: Στα 1.142,69 ευρώ ο μέσος μισθός τον Σεπτέμβριο του 2019 * ΟΑΕΔ: Παράταση έως 24/4 για τις αιτήσεις στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα * ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 1 δισ. οι καταθέσεις ιδιωτών τον Φεβρουάριο * Στο covid19.gov.gr όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

17/2/20

Συντάξεις Μαρτίου και επιδόματα Φεβρουαρίου 2020: Οι πληρωμές έως τις 4 Μαρτίου


Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου καθώς θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαρτίου, τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, το ΚΕΑ αλλά και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

- Οι συντάξεις Μαρτίου

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Την ίδια μέρα θα καταβάλει και ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Tο Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και το ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα τις καταβάλουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.- Τα επιδόματα και οι παροχές του ΟΠΕΚΑ

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα, το επίδομα στέγασης και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους. Επιπλέον επισημαίνεται πως το ΚΕΑ μετονομάζεται πλέον σε Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα,όπως αναφέρεται στο σχετικό νομοσχέδιο.

- Οι επικουρικές
Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλει την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 τις επικουρικές συντάξεις.

(ΔΕ 17/2/20)Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!