Στο 15,5% αυξήθηκε η ανεργία τον Απρίλιο * Παράταση μέχρι τις 12/7 για εγγραφές-επανεγγραφές στους βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ * ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 625 εκατ. ευρώ από έντοκα 3 μηνών - Στο 0,01% το επιτόκιο * ΕΡΓΑΝΗ: 570.000 λιγότερες προσλήψεις το α΄εξάμηνο του 2020 * Έως 10/7 η πληρωμή των εισφορών επικουρικού - εφάπαξ για μη μισθωτούς * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

16/1/20

Πώς μπορείτε να κερδίζετε έως 3 ευρώ ανά 100 ευρώ βενζίνης που βάζετε στο ΙΧ σας


Ιδιαίτερα συμφέρουσα μπορεί να αποδειχθεί η χρήση κάρτας για την πληρωμή των καυσίμων που βάζετε στο αυτοκίνητό σας. Πόσα μπορείτε να κερδίσετε.

Κάθε τράπεζα και πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργάζεται με συγκεκριμένα πρατήρια καυσίμων. Με τον τρόπο αυτό, οι κάτοχοι καρτών έχουν λόγο να τη βγάλουν από το ...πορτοφόλι τους.

Συγκεκριμένα, κερδίζουν πόντους ή ευρώ σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ, που είτε μπορούν να εξαργυρώσουν στη συνέχεια σε επόμενες αγορές ή αφαιρείται αυτόματα το ποσοστό της έκπτωσης από το λογαριασμό τους.

Με βάση τις τρέχουσες προσφορές, το όφελος ανά συναλλαγή μπορεί να φτάνει έως και το 3%, ενώ κατά καιρούς το ποσοστό αυτό μπορεί να αυξηθεί έως και το 5%.Έτσι, οι κάτοχοι καρτών κερδίζουν άμεσα μία ελάφρυνση στο κόστος των καυσίμων που καταναλώνουν.

Αρκεί να επισκεφθούν το πρατήριο που συνεργάζεται με την τράπεζά τους.

Το TOP 10 της επιβράβευσης

Οι 10 καλύτερες προσφορές αυτή τη στιγμή ανά 100 ευρώ δαπάνης για καύσιμα, είναι οι εξής:


Πηγή: moneyonline.gr (ΠΕ 16/1/20)Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!