ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 812,5 εκατ. ευρώ από 6μηνα έντοκα με επιτόκιο -0,05% * ΟΑΕΔ: Στο 1,13 εκατομμύριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο * Στα 356 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος στο τέλος του 2019 * Έως ‪30 Ιουνίου οι αιτήσεις για ρύθμιση δανείων του τ. ΟΕΚ * Πρωτογενές πλεόνασμα 498 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο * Αυξήθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Ιανουάριο * Στο 0,9% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

6/1/20

Ευκαιρία να κλειδώσετε το επιτόκιο της προθεσμιακής σας για όλο το 2020 - Οι καλύτερες αποδόσεις


Ευκαιρία να κλειδώσουν το επιτόκιο της προθεσμιακής τους κατάθεσης για όλο το 2020 έχουν τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς οι αποταμιευτές.

Με δεδομένο ότι οι τράπεζες σκοπεύουν να μειώσουν κι άλλο τα επιτόκια των προθεσμιακών τους λογαριασμών, η σύναψη μίας νέας κατάθεσης σήμερα συμφέρει.

Ειδικά εάν δεν έχετε σκοπό να επενδύσετε κάπου αλλού τα χρήματά σας για την επίτευξη μίας υψηλότερης απόδοσης.

Συνάπτοντας σήμερα μία νέα προθεσμιακή κατάθεση, μπορείτε να κλειδώσετε το επιτόκιό σας για διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών.

Με τον τρόπο αυτό για όλο το 2020 θα απολαμβάνετε τα σημερινά επιτόκια, την ίδια στιγμή που οι καταθέτες με ανοιχτά χρήματα δεν θα έχουν και πολλές επιλογές.

Μπορεί οι σημερινές αποδόσεις να είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα μηδενικά επιτόκια, καθώς το πιο πιθανό είναι πως θα κρατήσουν για πολλά χρόνια.Οι αποδοτικότεροι λογαριασμοί

Στους ακόλουθους πίνακες παρουσιάζονται οι 2 αποδοτικότερες προθεσμιακές καταθέσεις με διάρκεια 12 μήνες για διάφορα ποσά.

Είναι ταξινομημένες με βάση το συνολικό κέρδος που προκύπτει, αθροίζοντας τους τόκους και πιθανή επιβράβευση σε είδος.

10.000 ευρώ


20.000 ευρώ


50.000 ευρώ


100.000 ευρώΠηγή (ΔΕ 6/1/20)Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!