Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Εκπτώσεις: Από πού συμφέρει να ψωνίσετε ανάλογα με την κάρτα σας


ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, ΚΑΡΤΕΣ Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν και όλες οι μεγάλες αλυσίδες έχουν ξεκινήσει προσφορές για τους πελάτες τους. Μεγάλες είναι οι εκπτώσεις των επιχειρήσεων που διαθέτουν ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά είδη και οικιακές συσκευές. Ωστόσο, οι κάτοχοι καρτών έχουν διπλό κέρδος.

Οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης των καρτών τους, έχουν συνάψει συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες του κλάδου.



Η ανταμοιβή

Με τον τρόπο αυτό, ο καθένας, ανάλογα με την κάρτα που έχει μπορεί να κερδίσει σημαντικά ποσά επιλέγοντας τη σωστή αλυσίδα για τα ψώνια του.

Λόγω του ανταγωνισμού μεταξύ των μεγάλων αλυσίδων, οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες στις μεγάλες αλυσίδες.

Ακόμη όμως κι αν δεν είναι, εάν αποδείξετε ότι ένα προϊόν πωλείται φθηνότερα σε άλλη αλυσίδα, είναι βέβαιο ότι θα σας το δώσουν στην ίδια ακριβώς τιμή.

Με δεδομένο λοιπόν ότι τα πολυκαταστήματα πουλάνε τελικά τα προϊόντα στις ίδιες τιμές, έχει ιδιαίτερη σημασία για την τσέπη σας να επιλέξετε την αλυσίδα που συνεργάζεται με την κάρτα που έχει εκδώσει την κάρτα σας.

Ακόμη όμως κι αν η επιχείρηση δεν είναι στους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης, με τις περισσότερες κάρτες επιβραβεύεστε.

Τα προγράμματα επιβράβευσης

Για κάθε 1.000 ευρώ αγορών στις συνεργαζόμενες αλυσίδες μπορείτε να κερδίσετε έως 20 ευρώ που εξαργυρώνονται σε επόμενες αγορές.

Αναλυτικότερα, στις νέες αγορές με κάρτες από τα βασικά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών, θα κερδίσετε τα εξής:



Πηγή (ΤΕ 6/11/19)



Δείτε ακόμα:




Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!