Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Αυτή την εβδομάδα πληρώνονται συντάξεις Νοεμβρίου, ΚΕΑ, επίδομα στέγασης και προνοιακά επιδόματα


ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ξεκινά αυτή την εβδομάδα η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου στους ασφαλισμένους, αλλά και η καταβολή μιας σειράς από επιδόματα και παροχές.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων στα πρώην ταμεία: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών).

Την Τετάρτη 30 του μήνα θα πληρωθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ, του Δημοσίου, του ΝΑΤ και όλων των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ.

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ενώ το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου 2019 την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.



Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, επίδομα στέγασης, ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα, επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων, στεγαστικής συνδρομής και ομογενών λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά :

- καταβάλλονται τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου

- καταβάλλεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

- καταβάλλονται οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου.

- τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 θα καταβληθούν για τον μήνα Οκτώβριο.

- καταβάλλεται το Επίδομα ενοικίου στέγασης μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

(ΚΥ 20/10/19)



Δείτε ακόμα:




Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!