Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhone 11 στην Ελλάδα


ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ: Στις 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η πώληση των iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max στη χώρα μας και ήδη εταιρείες κινητής και οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής ηλεκτρονικών ειδών έχουν ξεκινήσει τις λίστες «εκδήλωσης ενδιαφέροντος» για όσους θέλουν να αποκτήσουν πρώτοι τα νέα κινητά της Apple.

Στο μεταξύ έγιναν και επίσημα γνωστές οι τιμές πώλησης στην Ελλάδα. Ξεκινούν από τα 869 ευρώ για το iPhone 11 (64GB) και φθάνουν τα 1789 ευρώ για το iPhone 11 Pro Max των 512GB.

Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής:


Υπενθυμίζεται ότι τα νέα iPhone 11, καθώς και η σειρά 5 του Apple Watch θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.

Το νέο iPad 10,2 ιντσών θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 30 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.



Τα νέα χαρακτηριστικά

Τα επαναστατικά iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max, αποτελούν τα πιο προηγμένα iPhone που κατασκευάστηκαν ποτέ, προσφέροντας ασύλληπτη απόδοση, η οποία καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Η νέα σειρά ενσωματώνει ένα καινοτόμο σύστημα τριπλής κάμερας και προσφέρει επαγγελματική εμπειρία με Ultra Wide, Wide και Telephoto κάμερα, παρέχοντας σημαντικότατες βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υψηλής ποιότητας video.

Η νέα οθόνη Super Retina XDR προσφέρει εμπειρία θέασης επαγγελματικών προδιαγραφών με τη φωτεινότερη οθόνη της αγοράς.

Παράλληλα, ο πανίσχυρος επεξεργαστής A13 Bionic που σχεδιάστηκε από την Apple προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για κάθε εργασία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μία πρωτοφανή βελτίωση στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

Διατίθενται σε τρεις χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB, καθώς και τέσσερα εκθαμβωτικά χρώματα Gold, Space Grey, Silver και Midnight Green.

(ΠΕ 12/9/19)



Δείτε ακόμα:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!