Στα 5,75 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο 10μηνο * Βορίδης: Εξετάζεται μείωση φόρου στο πετρέλαιο των αγροτών * Μειώθηκαν κατά 2,6 δισ. ευρώ οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοικοκυριών * Eurostat: Στο -0,3% ο ετήσιος πληθωρισμός στη Ελλάδα τον Οκτώβριο * Στα 1,673 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου τον Σεπτέμβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο -0,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

13/7/19

ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ


Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι ανάρτησε τα προσωρινά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 - 2020 και οι αιτούντες ήδη μέσω ειδικής εφαρμογής στο eetaa.gr και το paidikoi.eetaa.gr μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των αιτήσεων απο την ΕΕΤΑΑ καταρτίστηκαν και αναρτήθηκαν στο eetaa.gr οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και Πίνακας Απορριφθέντων.

Οι προαναφερόμενοι Πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 12/7/2019. Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους (προσωρινά αποτελέσματα) στην ειδική εφαρμογή, των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), με τη χρήση του ΑΦΜ τους και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, που έχουν λάβει με την ολοκλήρωση της αίτησής τους.Η χρήση ΑΦΜ τους και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, απαιτούνται κάθε φορά που η αιτούσα/ ών ή η ωφελούμενη/νος επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Δείτε εδώ τις εκπρόθεσμες αιτήσεις που τέθηκαν εκτός προγράμματος και voucher

Οι αιτούντες θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση της κατάστασης της αίτησής τους με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων της ΕΕΤΑΑ.

Διαδικασία Ενστάσεων

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και επί των Πινάκων Απορριφθέντων μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ ως εξής: Οι αιτούντες θα εισάγουν στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ το ΑΦΜ τους και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και θα υποβάλλουν το «Έντυπο Ένστασης» με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF.

Με την ολοκλήρωση της υποβολής της Ένστασης και των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF θα λάβει σχετική ηλεκτρονική ενημέρωση. Ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων: 13/7/2019 έως 17/7/2019 και μέχρι τις 24:00.

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται και δεν γίνονται αποδεκτές. Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται και να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό σε μορφή PDF. Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης ή χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οριστικά Αποτελέσματα

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 21/7/2019.  Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού. Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher). Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 180 ευρώ μηνιαίως για κάθε παιδί που μένει εκτός παιδικού σταθμού

(ΣΑ 13/7/19)Δείτε ακόμα:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!