Μείωση των ακάλυπτων επιταγών στο πεντάμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 12,4% των κενών θέσεων εργασίας * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 19,2% η ανεργία στο α΄ τρίμηνο * ΟΔΔΗΧ: Αντλήθηκαν €812,5 εκατ. από δημοπρασία 12μηνων εντόκων με επιτόκιο 0,47% * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,2% ο πληθωρισμός τον Μάιο * Από 8 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

8/6/19

Τσίπρας: Νέα αύξηση κατώτατου μισθού και 500.000 προσλήψεις


Έχοντας εξαντλήσει τις προεκλογικές παροχές από την περίοδο των ευρωεκλογών και αφού προχώρησε και στη μη μείωση του αφορολόγητου, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ακόμα πολλά περιθώρια για παροχές ενόψει εθνικών εκλογών.

Ωστόσο, τη Δευτέρα που θα παρουσιάσει και επίσημα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές, θα ρίξει την τελευταία του ζαριά, που θα περιλαμβάνει κάποιες ακόμα παροχές.Ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, για να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προσφυγή στις κάλπες στις 7 Ιουλίου, αναμένεται να προχωρήσει σε νέες εξαγγελίες.

Τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαγγείλει:

- 500.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης σε μια τετραετία,
- έμφαση στους νέους εργαζόμενους και τις γυναίκες,
- κίνητρα για προσλήψεις νέων εργαζομένων,
- νέα αύξηση κατώτατου μισθού.

(ΣΑ 8/6/19)Δείτε ακόμα:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!