ΕΛΓΑ: Παρατείνεται έως 15 Δεκεμβρίου η καταβολή της ασφαλιστικής εισφοράς του 2019 * ΟΔΔΗΧ: 812,5 εκατ. ευρώ άντλησε από δημοπρασία εντόκων εξάμηνης διάρκειας με επιτόκιο -0,28% * Παρατείνεται έως 31/12 η τηλεργασία * Αυξήθηκαν κατά 1,5 δισ. ευρώ οι καταθέσεις των νοικοκυριών τον Οκτώβριο * 1.043.709 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ τον Οκτώβριο * Παράταση έως 9/12 στο πρόγραμμα της Περιφ. Αττικής για ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

13/5/19

Τράπεζες: Όλα τα δάνεια που προσφέρουν επιβράβευση στην κάρτα


Με τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών είναι πλέον συνδεδεμένα αρκετά δάνεια, προσφέροντας στους δανειολήπτες δωρεάν ψώνια με την κάρτα τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι περισσότερες τράπεζες έχουν πλέον συνδέσει συγκεκριμένα ή όλα τα δανειακά τους προϊόντα με τα προγράμματα ανταμοιβής των καρτών τους.

Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες τους λαμβάνουν πόντους για κάθε 1 ευρώ εκταμίευσης νέου δανείου ή και για κάθε 1 ευρώ πληρωμής δόσης, ανάλογα με την πολιτική κάθε τράπεζας.

Τους πόντους αυτούς μπορούν να τους εξαργυρώσουν με την κάρτα τους σε αγορές σε επιλεγμένους συνεργάτες, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Αναλυτικότερα, οι προσφορές επιβράβευσης ανά τράπεζα είναι οι εξής:

Τράπεζα Πειραιώς - Yellow
- Επιβράβευση συνέπειας: Απόδοση 1 yellow για κάθε 1 ευρώ ποσού δόσης Καταναλωτικού ή / και Στεγαστικού Δανείου με μέγιστο τα 2.000 yellows ανά δάνειο.

Επιπλέον, καθημερινά 1 τυχερός θα κερδίζει με κλήρωση το ποσό της δόσης του σε yellows.

Αρκεί η καταβολή του συνόλου της δόσης του δανείου κατά την ημερομηνία, που έχει συμφωνηθεί με την Τράπεζα και η μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών στο δάνειο (π.χ. από ασφάλιστρα, έξοδα κτλ.).

- Νέα δάνεια
Προσφέρει δώρο yellows με την εκταμίευση του δανείου e-loan by winbank
Απόδοση 20.000 yellows με την εκταμίευση του e-loan by winbankΕθνική Τράπεζα - go4more
- Επιβράβευση συνέπειας:
Πληρωμή δόσης στεγαστικού και καταναλωτικού δανείου - 1 πόντος ανά 1 ευρώ δόσης, με μέγιστο 2.000 πόντοι / μήνα έκαστος (απόδοση πόντων ανά τρίμηνο)

- Νέα δάνεια

  • Εκταμίευση νέου στεγαστικού δανείου στο Κατάστημα | 5.000 πόντοι (άπαξ)
  • Εκταμίευση νέου καταναλωτικού δανείου στο Κατάστημα | 500 πόντοι (άπαξ)
  • Χορήγηση δυνατότητας υπερανάληψης από λογαριασμό καταθέσεων, μέσω Καταστήματος | 100 πόντοι (άπαξ)

Alpha Bank - Bonus
Bonus πόντοι δίνονται στον πελάτη με το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας».

Συγκεκριμένα, για κάθε 1 ευρώ δανείου κερδίζετε 2 Bonus πόντους.

Eurobank
Δώρο δύο αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines προσφέρει η Eurobank σε όλους όσους αποκτήσουν το επόμενο διάστημα νέα πιστωτική κάρτα, αρκεί να κάνουν αγορές 50 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους κάνουν αίτηση για απόκτηση κύριας πιστωτικής κάρτας Eurobank, τύπου VISA Classic ή Gold ή Mastercard Classic ή Gold ή Cosmote World MasterCard το διάστημα έως και τις 28/06/2019.

Μοναδική προϋπόθεση για να λάβετε το δώρο είναι να έχετε πραγματοποιήσει μέχρι και τις 31/07/2019 αγορές συνολικής αξίας τουλάχιστον 50 ευρώ με χρέωση της κάρτας.

Δεν προσμετρώνται μόνον οι αναλήψεις μετρητών και οι συναλλαγές με εταιρείες στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών/καζίνο και πληρωμές Δημοσίου.

Επίσης, ο κάτοχος της κάρτας δεν πρέπει να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την τράπεζα τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, όσο και κατά την ημερομηνία αποστολής των Κωδικών €πιστροφή (Δώρου).

Πηγή (ΔΕ 13/5/19)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Κερδίστε επιβράβευση στην κάρτα σας χωρίς να κάνετε αγορέςΔείτε ακόμα:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!