Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η δωρεάν εφαρμογή που σας βοηθά να μη χάνετε προσφορές και ευκαιρίες


Με τόσες κάρτες από καταστήματα για να μη χάνετε προσφορές και ευκαιρίες είναι λογικό το πορτοφόλι σας να έχει ...φουσκώσει.

Βεβαίως το φαινόμενο του φουσκωμένου πορτοφολιού μπορεί να θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες τότε που κάθε τράπεζα μοίραζε από τουλάχιστον μία πιστωτική κάρτα, αλλά οι ομοιότητες σταματούν εδώ. Πώς όμως μπορείτε αφενός να έχετε στη διάθεσή σας τις κάρτες μέλους των διαφόρων λιανεμπόρων και να γνωρίζετε για τις προσφορές σας και αφετέρου το πορτοφόλι να διατηρεί μια σχετική... κομψότητα;

Η εφαρμογή Stocard έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα. Διαθέσιμη για iOS και Android τηλέφωνα διαθέτει έναν έξυπνο μηχανισμό που καταχωρεί τις κάρτες σας στη συσκευή “διαβάζοντας” το barcode καθεμίας από αυτές.



Η εφαρμογή δέχεται προς αποθήκευση τις κάρτες των περισσότερων λιανεμπόρων που λειτουργούν στη χώρα μας και εντελώς ενδεικτικά αναφέρουμε αυτές των ΑΒ Βασιλόπουλου, My Market, Μασούτης, Public, ΙΚΕΑ, Aegean Airlines, EKO, GAP, Avis, Galerie de Beaute, Ianos, Korres, Hondos Center κ.λ.π.

Η καταχώρηση γίνεται εύκολα και αν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό στην Stocard ώστε να συγχρονίζετε τις κάρτες σας μεταξύ των διαφόρων συσκευών που μπορεί να έχετε.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μία από τις κάρτες για τις αγορές σας, ανοίγετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και δείχνετε την ψηφιοποιημένη, πια, κάρτα με το αποθηκευμένο barcode. Ταυτόχρονα η εφαρμογή καταχωρεί και τις προσφορές των καταστημάτων με τη μορφή ψηφιοποιημένων φυλλαδίων για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις τελευταίες προσφορές.

Η εφαρμογή Stocard διανέμεται δωρεάν και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.stocard.com.

(ΣΑ 30/3/19)



Δείτε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!