ΟΑΕΔ: 33.046 λιγότεροι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο * Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης λόγω Πάσχα * 1,66 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου τον Φεβρουάριο * Εργάνη: 43.373 νέες θέσεις εργασίας τον Μάρτιο * Στο 1% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο * ΤτΕ: 1,85 δισ. ευρώ το πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα 3μηνου * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,5% η ανεργία τον Ιανουάριο

29/3/19

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 1.116 προσλήψεις μονίμων σε νοσοκομεία


Χιλιάδες αιτήσεις αναμένει το ΑΣΕΠ, στη μεγαλύτερη προκήρυξη που εξέδωσε μέχρι τώρα για το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ανεξάρτητη Αρχή αναμένει πάνω από 40 χιλιάδες αιτήσεις για τον διαγωνισμό των 1.116 μονίμων υπαλλήλων στα νοσοκομεία.

Αυτός είναι ο λόγος που το ΑΣΕΠ έδωσε διπλή ημερομηνία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων.Η Ανεξάρτητη Αρχή θεωρεί ότι επιχειρεί -με τη διπλή ημερομηνία- να μετριάσει την πίεση στο ηλεκτρονικό σύστημα, λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων.

Να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ αρχίζουν στις 9 Απριλίου και ολοκληρώνονται στις 24 του ίδιου μήνα, ενώ για την κατηγορία ΥΕ οι αιτήσεις υποβάλλονται 2 – 17 Μαΐου.

Η προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ για 1.116 προσλήψεις σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας, με θέμα: "Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.116 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας", πήρε ΦΕΚ.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.).

(ΠΑ 29/3/19)Δείτε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!