ΤτΕ: Ελλειμμα 1,2 δισ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών τον Ιανουάριο * ΟΑΕΔ: Αυξήθηκαν κατά 50.700 οι άνεργοι τον Φεβρουάριο * ΤτΕ: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 838 εκατ. στο α' δίμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι κενές θέσεις εργασίας στο δ' τρίμηνο του 2018 * Πρωτογενές πλεόνασμα 823 εκατ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο * Εργάνη: 27.840 νέες θέσεις απασχόλησης τον Φεβρουάριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,7% αυξήθηκε η ανεργία στο δ΄ τρίμηνο * Θερινή ώρα (+1) από την Κυριακή 31 Μαρτίου

12/3/19

Alpha Bank: Τρίμηνο επενδυτικό προϊόν με απόδοση έως 2,10%


Μία νέα προνομιακότερη έκδοση της σειράς επενδυτικών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου Extra Profit, με απόδοση έως και 2,10%, διαθέτει το επόμενο διάστημα στους πελάτες της η Alpha Bank.

Η νέα έκδοση προσφέρει εκτός από εξασφάλιση 100% στο αρχικό κεφάλαιο, σίγουρη ελάχιστη απόδοση 0,50% και προοπτική για επιπλέον 1,60% ανάλογα με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ / δολαρίου.Τα δύο σενάρια

Το ελάχιστο ποσό για την επένδυση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι οι 10.000 ευρώ.

Ο επενδυτής μπορεί να ποντάρει σε δύο σενάρια:

- Στην ανατίμηση του ευρώ έναντι του δολαρίου κατά 0,03

- Στην ανατίμηση του δολαρίου έναντι του ευρώ κατά 0,03

Εφόσον στη λήξη του 3μήνου (18/3 - 14/6) η τιμή του δείκτη αναφοράς έχει πιάσει το ποσοστό ανόδου ή πτώσης, τότε λαμβάνει επιπλέον 1,60%, εξασφαλίζοντας συνολική απόδοση 2,10%.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα λάβει 0,50% απόδοση.

Υπενθυμίζεται ότι η αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση έδινε εξασφαλισμένο επιτόκιο 0,25% και έξτρα κέρδος 1,30%.

Το προϊόν Extra Profit Euro 3 μηνών θα διατίθεται από τα καταστήματα της Alpha Bank έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Εγγύηση κατάθεσης

Σε περίπτωση αδυναμίας της τράπεζας να αποπληρώσει τον επενδυτή, η προστασία από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων διαμορφώνεται στις 100.000 ευρώ, όπως ισχύει με τις κλασικές καταθέσεις.

Το όριο αυτό ισχύει ανά καταθέτη (για τον υπολογισμό του ορίου προστίθενται όλες οι καταθέσεις του ίδιου καταθέτη στην Alpha Bank AE) για το αρχικό κεφάλαιο και τους δεδουλευμένους τόκους από την εγγυημένη απόδοση (συμβατικό επιτόκιο).

Τυχόν αποδόσεις που εξαρτώνται από την εκπλήρωση συνθήκης (δυνητικό επιπλέον Extra Profit Επιτόκιο) δεν καλύπτονται

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το προϊόν θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Alpha Bank.

(ΤΡ 12/3/19)Δείτε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!