Η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές με 15ετές ομόλογο * ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα 5,017 δισ. ευρώ το 2019 * ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε κατά 3,5% το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών στο τρίτο τρίμηνο του 2019 * ΕΛΣΤΑΤ: Μειωμένο στα 334 δισ. το ελληνικό χρέος για το γ' τρίμηνο * ΟΑΕΔ: Στους 1.128.421 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Δεκέμβριο * ΤτΕ: Στα 5,56 δισ. το πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα το 2019 * Έως 29/2 οι χειμερινές εκπτώσεις * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

7/2/19

Alpha Bank: Νέα ετήσια προθεσμιακή κατάθεση με δωρεάν ασφάλιση ζωής και προνομιακό επιτόκιο


Στην προσφορά μίας νέας έκδοσης της σειράς προθεσμιακών καταθέσεων «Alpha Προθεσμιακή Ζωής», που δίνει δώρο ασφάλεια ζωής, προχώρησε η Alpha Bank.

Πλέον, οι πελάτες της εκτός από την 3μηνη και 6μηνη έκδοση του προγράμματος, έχουν τη δυνατότητα επιλογής προθεσμιακής κατάθεσης ετήσιας διάρκειας, με αυξανόμενο ανά τρίμηνο επιτόκιο.

Μαζί με το προϊόν δίνεται από την τράπεζα, σε συνεργασία με την ΑΧΑ ασφαλιστική κάλυψη ζωής που εξασφαλίζει τους καταθέτες και την οικογένειά τους έναντι προσωπικού ατυχήματος, μέσω πρόσθετης καταβολής αποζημιώσεως.

Η κάλυψη, η οποία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του νέου προϊόντος, παρέχεται χωρίς καμία χρέωση για τον πελάτη.Τα βασικά χαρακτηριστικά

Η Προθεσμιακή Κατάθεση "Alpha Προθεσμιακή Ζωής" εκτός της ανωτέρω ασφαλιστικής καλύψεως συνδυάζει:

  • Διάρκεια 3, 6 ή 12 μηνών μηνών
  • Μέσο επιτόκιο 0,35% (κλιμακούμενο από 0,20% έως 0,50%)
  • Xαμηλό αρχικό κεφάλαιο, από 10.000 ευρώ
  • Μηνιαία καταβολή τόκων
  • Δυνατότητα αποδόσεως του κεφαλαίου, κάθε μήνα στην επέτειο εκτοκισμού, χωρίς ποινή πρόωρης ανάληψης.

Οι παρεχόμενες καλύψεις

Η Alpha Bank, σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, δημιούργησε το πρόγραμμα “Ασφαλιστική Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος”, το οποίο παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις προθεσμιακές καταθέσεις “Alpha Προθεσμιακή Ζωής”.

Οι καλύψεις είναι οι εξής:

Κάλυψη απώλειας ζωής από ατύχημα
Σε περίπτωση απώλειας ζωής του πρώτου δικαιούχου της προθεσμιακής καταθέσεως από ατύχημα, θα καταβληθεί στους νόμιμους κληρονόμους του ασφαλισμένου προσώπου το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Κάλυψη Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από ατύχημα
Σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας, του πρώτου δικαιούχου της ασφαλισμένης προθεσμιακής καταθέσεως από ατύχημα, θα καταβληθεί στον ίδιο, το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Ασφαλισμένο κεφάλαιο
Είναι το ποσό της προθεσμιακής καταθέσεως κατά τη στιγμή του ατυχήματος και με μέγιστο το ποσό των 100.000 ευρώ για κάθε προθεσμιακή κατάθεση και 150.000 ευρώ για το ίδιο ασφαλισμένο πρόσωπο, σε περίπτωση που είναι πρώτος δικαιούχος, σε περισσότερες από μία προθεσμιακές καταθέσεις.

(ΠΕ 7/2/19)Δείτε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!