Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Alpha Bank: Νέο επενδυτικό προϊόν με απόδοση 0,50% έως και 2,10%


Ένα νέα ακόμη πιο προνομιακό ως προς την απόδοση προϊόν, τρίμηνης διάρκειας προσφέρει η Alpha Bank σε όσους αναζητούν μία εναλλακτική έναντι των προθεσμιακών καταθέσεων.

Ο λόγος γίνεται για τη νέα έκδοση της σειράς προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου Extra Profit, που προσφέρει εξασφάλιση 100% στο αρχικό κεφάλαιο, σίγουρη ελάχιστη απόδοση 0,50% και προοπτική για επιπλέον 1,60% ανάλογα με την πορεία της τιμής του χρυσού.



Τα δύο σενάρια
Το ελάχιστο ποσό για την επένδυση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι οι 10.000 ευρώ. Ο επενδυτής μπορεί να ποντάρει σε δύο σενάρια:

- Στην αύξηση της τιμής του χρυσού κατά 4%

- Στη μείωση της τιμής του χρυσού κατά 4%

Εφόσον στη λήξη του 3μήνου (20/2 - 20/5) η τιμή του δείκτη αναφοράς έχει πιάσει το ποσοστό ανόδου ή πτώσης, τότε λαμβάνει επιπλέον 1,60%, εξασφαλίζοντας συνολική απόδοση 2,10%.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα λάβει 0,50% απόδοση, η οποία είναι υψηλότερη σε σχέση με οποιαδήποτε προθεσμιακή.

Το προϊόν Extra Profit Gold ETF θα διατίθεται από τα καταστήματα της Alpha Bank έως και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Εγγύηση κατάθεσης

Σημειώνεται πάντως πως πρόκειται για επενδυτικό προϊόν, και όχι για προθεσμιακή κατάθεση, που είναι εγγυημένο από την Alpha Bank.

Σε περίπτωση αδυναμίας της τράπεζας να αποπληρώσει τον επενδυτή, η προστασία από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων διαμορφώνεται στις 30.000 ευρώ ανά δικαιούχο κι όχι στις 100.000 ευρώ, όπως ισχύει με τις κλασικές καταθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το προϊόν θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Alpha Bank.

(ΠΑ 8/2/19)



Δείτε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!