ΙΟΒΕ: Το 65% των Ελλήνων μόλις τα βγάζει πέρα * ΕΛ.ΑΣ.: Επιστροφή πινακίδων-αδειών κυκλοφορίας λόγω εκλογών * Απεργούν τα διαγνωστικά κέντρα έως το Σάββατο 25/5 * Ελεύθερα τα διόδια τις Κυριακές των εκλογών * Στο 1,5 δισ. αυξήθηκε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών τον Μάρτιο * Στο 1,790 δισ. ευρώ οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες τον Μάρτιο * ΕΡΓΑΝΗ: Θετικό κατά 110.895 θέσεις εργασίας το ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων τον Απρίλιο

25/1/19

Εφαρμογή ΤΟΜΥ για εγγραφή στον Οικογενειακό Γιατρό


Στα πλαίσια της συνεργασίας της εταιρείας Choose με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δημιουργήθηκε μία εφαρμογή για τα κινητά η οποία λειτουργεί ουσιαστικά με βάση έναν διαδραστικό χάρτη.

Ο χρήστης εισάγει την διεύθυνση της κατοικίας του ή την περιοχή στην οποία διαμένει με σκοπό να εμφανιστούν οι πλησιέστερες Τοπικές Μονάδες Υγείας.Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία των ΤΟΜΥ όπως είναι οι ειδικότητες, τα ωράρια αλλά και στοιχεία επικοινωνίας.

Σημειώνεται μάλιστα πως ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού, να πραγματοποιήσει διαδικτυακά την εγγραφή του αλλά και να βρει συμβεβλημένους ιδιώτες γιατρούς.

Η εφαρμογή ΤΟΜΥ είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

(ΠΑ 25/1/19)Δείτε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!