ΤτΕ: Ελλειμμα 1,2 δισ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών τον Ιανουάριο * ΟΑΕΔ: Αυξήθηκαν κατά 50.700 οι άνεργοι τον Φεβρουάριο * ΤτΕ: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 838 εκατ. στο α' δίμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι κενές θέσεις εργασίας στο δ' τρίμηνο του 2018 * Πρωτογενές πλεόνασμα 823 εκατ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο * Εργάνη: 27.840 νέες θέσεις απασχόλησης τον Φεβρουάριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,7% αυξήθηκε η ανεργία στο δ΄ τρίμηνο * Θερινή ώρα (+1) από την Κυριακή 31 Μαρτίου

25/1/19

Εφαρμογή ΤΟΜΥ για εγγραφή στον Οικογενειακό Γιατρό


Στα πλαίσια της συνεργασίας της εταιρείας Choose με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δημιουργήθηκε μία εφαρμογή για τα κινητά η οποία λειτουργεί ουσιαστικά με βάση έναν διαδραστικό χάρτη.

Ο χρήστης εισάγει την διεύθυνση της κατοικίας του ή την περιοχή στην οποία διαμένει με σκοπό να εμφανιστούν οι πλησιέστερες Τοπικές Μονάδες Υγείας.Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία των ΤΟΜΥ όπως είναι οι ειδικότητες, τα ωράρια αλλά και στοιχεία επικοινωνίας.

Σημειώνεται μάλιστα πως ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τον θεσμό του οικογενειακού γιατρού, να πραγματοποιήσει διαδικτυακά την εγγραφή του αλλά και να βρει συμβεβλημένους ιδιώτες γιατρούς.

Η εφαρμογή ΤΟΜΥ είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

(ΠΑ 25/1/19)Δείτε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!