Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΗ: Όφελος 2 ευρώ για τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς


Έκπτωση 1 ευρώ ανά λογαριασμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιλέξουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό τους μόνο ηλεκτρονικά ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε εκδήλωση για την προώθηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού που πραγματοποιήθηκε στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Έτσι οι εν λόγω πελάτες θα αποφεύγουν την επιπλέον χρέωση του 1 ευρώ που ισχύει σήμερα για τους λογαριασμούς που εκδίδονται σε χαρτί και θα έχουν επιπλέον όφελος άλλο 1 ευρώ.



Η έκπτωση ή αντίστοιχα επιβάρυνση εφαρμόζονται ανά δίμηνο λογαριασμό ενώ το όφελος θα ισχύει τόσο για όσους έχουν ήδη επιλέξει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό όσο και για εκείνους που θα το κάνουν στο εξής.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία από τα 7 εκατομμύρια πελατών της ΔΕΗ οι 800.000 έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα τον ηλεκτρονικό λογαριασμό (από τους οποίους οι 200.000 εξακολουθούν να λαμβάνουν και έγχαρτο λογαριασμό) ενώ στόχος είναι το πλήθος τους να αυξηθεί στα 2 εκατομμύρια έως το τέλος του χρόνου.

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ ανήγγειλε ακόμη ότι θα διευκολυνθεί η διαδικασία για όσους έχουν αλλάξει αριθμό ταυτότητας προκειμένου να κάνουν τη σχετική δήλωση στη ΔΕΗ ενώ επιπλέον θα απλοποιηθεί και θα μειωθεί το κόστος για την αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό.

(ΤΕ, 16/1/19)



Δείτε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!