Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Τρ. Πειραιώς: Νέο επενδυτικό προϊόν με απόδοση έως 1,80% στο 6μηνο


Απόδοση 1,80%, χωρίς ρίσκο στο αρχικό τους κεφάλαιο, μπορούν να κερδίσουν όσοι επιλέξουν το νέο επενδυτικό προϊόν που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου και ελάχιστης απόδοσης, διάρκειας 6 μηνών, με την ονομασία EUR/USD ΑΝΟΔΟΥ, το οποίο θα είναι διαθέσιμο έως και την Παρασκευή 25/1 στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.



Ποιο είναι το στοίχημα

Με τη συγκεκριμένη έκδοση, ο καταθέτης θα λάβει στη λήξη απόδοση τουλάχιστον 0,30%, όσο θα έπαιρνε περίπου και από μία προθεσμιακή κατάθεση.

Εάν όμως η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου κατά τη διάρκεια του 6μήνου ενισχυθεί κατά τουλάχιστον 0,0415, θα κερδίσει επιπλέον 1,50%, αυξάνοντας την τελική απόδοση στο 1,80%.

Πρόκειται για μία ανατίμηση της τάξης του 3,5%, με δεδομένο ότι η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου βρίσκεται σήμερα λίγο χαμηλότερα από το 1,14.

Εγγύηση κατάθεσης

Το ελάχιστο ποσό για να τοποθετηθείτε σε αυτό το πρόγραμμα είναι τα 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πάντως πως πρόκειται για επενδυτικό προϊόν και όχι για προθεσμιακή κατάθεση, που είναι εγγυημένο από την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε περίπτωση αδυναμίας της τράπεζας να αποπληρώσει τον επενδυτή, η προστασία από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων διαμορφώνεται στις 30.000 ευρώ ανά δικαιούχο κι όχι στις 100.000 ευρώ, όπως ισχύει με τις κλασικές καταθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το προϊόν, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Τρ. Πειραιώς.

(ΤΡ, 22/1/19)



Δείτε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!