Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Όλες οι online προθεσμιακές καταθέσεις με τα καλύτερα επιτόκια (πίνακες)


Υψηλότερα επιτόκια προσφέρουν οι τράπεζες στα online προθεσμιακά προϊόντα που ανοίγουν αποκλειστικά μέσω των υπηρεσιών e-banking.

Το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος που συνεπάγεται για τα πιστωτικά ιδρύματα η online διάθεση αυτών των προγραμμάτων, τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν καλύτερους όρους στους καταθέτες.

Εκτός από το επιτόκιο, μεγαλύτερη είναι και η επιβράβευση σε είδος που προσφέρουν οι συνδεδεμένοι με τα προγράμματα ανταμοιβής καρτών προθεσμιακοί λογαριασμοί.



Το TOP 6

Για παράδειγμα, για ποσό 50.000 ευρώ και για διάρκεια 3 μηνών, οι 6 online προθεσμιακές καταθέσεις της αγοράς με τους καλύτερους όρους, προσφέρουν τα εξής:


(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Όλα τα προϊόντα

Φυσικά υπάρχει πλήθος προγραμμάτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως διάρκεια, επιβράβευση χρόνος καταβολής των τόκων.

Tα διαθέσιμα online προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:

Alpha Bank
Η τράπεζα προσφέρει δύο online προθεσμιακές καταθέσεις:

- Alpha Online Προθεσμιακή:

Τη δημιουργούν οι πελάτες της Alpha Bank όταν, όπου και όπως το επιθυμούν, μέσω Alpha Web Banking και Alphaphone Banking, για ποσά από 5.000 ευρώ, επιλογή ανάμεσα σε 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη διάρκεια, καταβολή τόκων κάθε μήνα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιτόκια:


- Alpha Online Προθεσμιακή με Bonus

Προσφέρει και τόκους και Bonus πόντους και ανοίγει αποκλειστικά μέσω Alpha Web Banking.

Διατίθεται με ελάχιστο αρχικό κεφάλαιο 5.000 ευρώ, διάρκεια 3, 6 ή 12 μήνες και κερδίστε χιλιάδες Bonus πόντους, διαθέσιμους προς εξαργύρωση, για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών.

Τα χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:


Eurobank
Η τράπεζα προσφέρει δύο online προθεσμιακά προγράμματα:

- Προθεσμιακή Για Όλους Live – Απλή

Την ανοίγετε με ελάχιστο ποσό τις 5.000 ευρώ. Διαχειρίζεστε και ανανεώνετε την προθεσμιακή κατάθεσή σας, με ή χωρίς τους τόκους της, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας.

Επιλέγετε 1, 3, 6 ή 12 μήνες διάρκεια. Τα επιτόκια έχουν ως εξής:


- Προθεσμιακή Για Όλους Live Με €πιστροφή

Την ανοίγετε με ελάχιστο ποσό τις 10.000 ευρώ. Κερδίζετε έως 355€ επιστροφή από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της προθεσμιακής κατάθεσης.

Επιλέγετε διάρκεια για 3, 6 ή 12 μήνες. Τα χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:


Εθνική Τράπεζα
- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ «e–3ΜΗΝΟ»

Τρίμηνη προθεσμιακή κατάθεση που διατίθεται αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα και μόνο μέσω της υπηρεσίας i-bank Internet Banking.

Το επιτόκιο καθορίζεται με βάση το ποσό της κατάθεσης και διατηρείται σταθερό για όλη τη διάρκειά της.

Ισχύει για καταθέσεις από 20.000 έως 200.000 ευρώ. Τα επιτόκια ανέρχονται σε:

0,45% για ποσά από 20.000 έως 60.000 ευρώ
0,50% για μεγαλύτερα ποσά



Τράπεζα Πειραιώς
- Προθεσμιακή Κατάθεση Στα Μέτρα Σου - Με Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow

Προσφέρει απόλυτη ευελιξία καθώς τη διαμορφώνετε όπως πραγματικά εσείς θέλετε, και διαλέγετε και την επιβράβευση που επιθυμείτε.

Μπορείτε να επιλέξετε διάρκεια από 1 εβδομάδα έως και 12 μήνες, πότε θα λάβετε τους τόκους σας, αν θα έχετε τα χρήματά σας ελεύθερα χωρίς κόστος, αν θέλετε να αυξομειώνετε το κεφάλαιό σας κατά την διάρκεια της προθεσμιακής σας, καθώς και αν θέλετε να κερδίζετε yellows τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στις καθημερινές σας αγορές.

Τα επιτόκια κυμαίνονται ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της κατάθεσης από 0,15% έως 0,30%.

Πηγή: moneyonline.gr (ΣΑ, 10/11/18)



Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!