Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Πότε θα καταβληθεί το ΚΕΑ Νοεμβρίου


Σήμερα εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 70.943.835,97 € για την πληρωμή μηνός Νοεμβρίου σε 318.615 δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης - ΚΕΑ.

Ο αριθμός των δικαιούχων σπάει το προηγούμενο ρεκόρ δικαιούχων με την πληρωμή Οκτωβρίου αφού η καταβολή αφορούσε σε 315.031 δικαιούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα πληρωθεί στις 28 Νοεμβρίου 2018. Η πληρωμή όπως γίνεται κάθε φορά θα πραγματοποιηθεί από τις απογευματινές ώρες της προηγουμένης ημέρα και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου.



Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Κατά τον μήνα Νοέμβριο, θα πρέπει να υποβάλλουν ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ όσοι δικαιούχοι είχαν υποβάλει τους μήνες Ιανουάριο – Απρίλιο 2018.

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται ο μήνας κατά τον οποίο οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση με βάση τη συμπλήρωση εξαμήνου.


Διαβάστε εδώ άλλες ειδήσεις για το ΚΕΑ

(ΤΡ, 13/11/18)



Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!