Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Πώς πληρώνονται σε δόσεις


Τα τέλη κυκλοφορίας που αναρτήθηκαν χθες, καταβάλλονται εμπρόθεσμα:

- το τελευταίο δίμηνο του τρέχοντος έτους (1/11 έως 31/12)
- την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εάν το όχημα ταξινομηθεί εντός του τρέχοντος έτους.

Κάθε χρόνο δίνεται μια μικρή παράταση.



Για όσους θέλουν να τα πληρώσουν με δόσεις

Τα προγράμματα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας 2018 με δόσεις που ίσχυαν μέχρι πέρυσι για τις τράπεζες είναι τα κάτωθι (πιθανόν φέτος να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις):

H Alpha Bank σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2018 μέσω πιστωτικής κάρτας και να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εξοφλήσεώς τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος σας μέσω των πιστωτικών της καρτών και παράλληλα να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα των δόσεων που σας προσφέρει, αποπληρώνοντάς τα έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Eurobank

H Eurobank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 και να τα εξοφλήσουν σε έως 12 άτοκες δόσεις. Επίσης η τράπεζα επισημαίνει ότι τα Τέλη Κυκλοφορίας μπορούν να εξοφληθούν μέσω προπληρωμένων καρτών οι οποίες όμως δεν υποστηρίζουν δόσεις.

Εθνική Τράπεζα: Σε έως και 12 άτοκες δόσεις μπορούν να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

(ΤΡ, 27/11/18)



Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!