Στα 337,4 δισ. το δημόσιο χρέος το πρώτο τρίμηνο του έτους * ΟΑΕΔ: 858.069 οι άνεργοι τον Ιούνιο * Εξωδικαστικός: Στην πλατφόρμα τα χρέη του 2018 * Τέλος ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας από τη Δευτέρα * ΤτΕ: Πρωτογενές έλλειμμα 1,9 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2019 - Ταμειακό έλλειμμα 3,388 δισ. ευρώ * Στο 0,2% ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

28/10/18

Τα καλύτερα προγράμματα για αποταμίευση 50 ευρώ τον μήνα (πίνακες)


Αυτή την εβδομάδα εορτάζεται η Ημέρα της Αποταμίευσης και εδώ σας παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα αποταμίευσης, με 50 ευρώ τον μήνα.

Αποταμίευση σημαίνει να περιορίζουμε την κατανάλωση του σήμερα, για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του αύριο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται κάθε χρόνο την 31η Οκτωβρίου, σε ανάμνηση της ίδρυσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων, που έγινε στο Μιλάνο στις 31 Οκτωβρίου 1924.Τα προϊόντα στην Ελλάδα

Σήμερα οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν αρκετά προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποταμιευτικό σκοπό και συνήθως προσφέρουν υψηλότερα επιτόκια από τους κοινούς λογαριασμούς.

Τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

- Υποχρεωτικής κατάθεσης κάθε μήνα ενός ποσού, που μπορεί να ξεκινά από το 1 ευρώ

- Ελεύθερων καταθέσεων, χωρίς κανένα περιορισμό στις αναλήψεις

Στη δεύτερη περίπτωση, όμως επαφίεται στη βούληση του αποταμιευτή η τακτική κατάθεση ενός ποσού.

Τι παίρνετε με 50 ευρώ τον μήνα

Τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς είναι τα εξής:
(Για μεγέθυνση κάντε κλικ στους πίνακες)


Εναλλακτικά, εάν κάνετε αρχική κατάθεση 300 ευρώ και στη συνέχεια καταθέτετε κάθε μήνα 50 ευρώ, έχετε τις εξής επιλογές:


Πηγή: Moneyonline.gr (ΚΥ, 28/10/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!