ΤτΕ: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 838 εκατ. στο α' δίμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι κενές θέσεις εργασίας στο δ' τρίμηνο του 2018 * Πρωτογενές πλεόνασμα 823 εκατ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο * Εργάνη: 27.840 νέες θέσεις απασχόλησης τον Φεβρουάριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,7% αυξήθηκε η ανεργία στο δ΄ τρίμηνο * Μειώθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Φεβρουάριο * ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένος στο 0,6% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο * Θερινή ώρα (+1) από την Κυριακή 31 Μαρτίου

28/10/18

Τα καλύτερα προγράμματα για αποταμίευση 50 ευρώ τον μήνα (πίνακες)


Αυτή την εβδομάδα εορτάζεται η Ημέρα της Αποταμίευσης και εδώ σας παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα αποταμίευσης, με 50 ευρώ τον μήνα.

Αποταμίευση σημαίνει να περιορίζουμε την κατανάλωση του σήμερα, για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του αύριο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται κάθε χρόνο την 31η Οκτωβρίου, σε ανάμνηση της ίδρυσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων, που έγινε στο Μιλάνο στις 31 Οκτωβρίου 1924.Τα προϊόντα στην Ελλάδα

Σήμερα οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν αρκετά προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποταμιευτικό σκοπό και συνήθως προσφέρουν υψηλότερα επιτόκια από τους κοινούς λογαριασμούς.

Τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

- Υποχρεωτικής κατάθεσης κάθε μήνα ενός ποσού, που μπορεί να ξεκινά από το 1 ευρώ

- Ελεύθερων καταθέσεων, χωρίς κανένα περιορισμό στις αναλήψεις

Στη δεύτερη περίπτωση, όμως επαφίεται στη βούληση του αποταμιευτή η τακτική κατάθεση ενός ποσού.

Τι παίρνετε με 50 ευρώ τον μήνα

Τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς είναι τα εξής:
(Για μεγέθυνση κάντε κλικ στους πίνακες)


Εναλλακτικά, εάν κάνετε αρχική κατάθεση 300 ευρώ και στη συνέχεια καταθέτετε κάθε μήνα 50 ευρώ, έχετε τις εξής επιλογές:


Πηγή: Moneyonline.gr (ΚΥ, 28/10/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!