Θεσμοί: «Κάντε αυτό που νομίζετε, αρκεί να επιτυγχάνονται οι στόχοι» * Στα 382 εκατ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο εξάμηνο 2019 * Παρατείνεται έως τις 30/9/19 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το «Επιχειρούμε έξω» * Νέοι απλήρωτοι φόροι 3,1 δισ. σε 5 μήνες * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 17,6% η ανεργία τον Απρίλιο * Κατά 0,3% μειώθηκε ο πληθωρισμός για τον Ιούνιο

9/10/18

Ημέρες Καριέρας 2018: Ένα διήμερο για την Εργασία, Εκπαίδευση, Καινοτομία και Νέες Ιδέες


Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος το μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη, την καριέρα, και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα.

Στο διήμερο 13 & 14 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του θεσμού Ημέρες Καριέρας 2018, θα λάβουν μέρος περισσότερες από 59 επιχειρήσεις εργασίας, 20% περισσότερες από πέρσι, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, και φορείς που αναζητούν τους νέους τους συνεργάτες.Καριέρα για όλους τους νέους και τις νέες της Ελλάδας
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές, φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και πρακτική άσκηση.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters του kariera.gr, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης, και επαγγελματικού προσανατολισμού.

48 ώρες μπορούν να χαράξουν το επαγγελματικό μέλλον!
Ενταγμένο στις Ημέρες Καριέρας, για πέμπτη χρονιά, το Up event, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, θα πραγματοποιηθεί στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική / κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2018 που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Επαγγελματικές Κατευθύνσεις 2018
Εκπαιδευτείτε στo Digital Marketing και στο Σχεδιασμό μιας Βασικής Ιστοσελίδας μέσω των δύο σεμιναρίων της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google που θα λάβουν χώρα στις Ημέρες Καριέρας.

Η Teleperformance Greece είναι για ακόμα μια χρονιά Χορηγός των Ημερών Καριέρας. Θέλοντας να περάσει το μήνυμα της εταιρείας, ο κος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director της Teleperformance Greece, δήλωσε: “Δίνουμε το παρών στις Ημέρες Καριέρας 2018 στηρίζοντας τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία της αγοράς για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων”.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2018 είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη την εγγραφή στο kariera.gr.

(ΤΡ, 9/10/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!