Απόφαση Ιεραρχίας: Οι κληρικοί να παραμείνουν στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων * Στις 3 Δεκεμβρίου οι οριστικές αποφάσεις για τις συντάξεις * Εργάνη: Χάθηκαν 120.087 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,1% στο διαθέσιμο εισόδημα το 2017 * ΕΤΕΑΕΠ: Μειώθηκαν 50% οι εκκρεμείς αιτήσεις για εφάπαξ * ΤτΕ: Πληρώθηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές 2,6 δισ. από το Δημόσιο * Στα 6,46 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο 10μηνο * Αυξήθηκαν κατά 584.979 οι οφειλέτες του Δημοσίου * Στο 1,8% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο

22/10/18

Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου με απόδοση έως 1,80%


Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου με απόδοση που συνδέεται με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου και την τιμή του πετρελαίου, διατίθενται αυτή την εβδομάδα στο κοινό.

Ο λόγος γίνεται για τα προγράμματα «Alpha Extra Profit» και «Καταθέσεις Δυναμικών Αποδόσεων» που προσφέρουν Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς αντίστοιχα.

Τα δύο προϊόντα έχουν εξασφαλισμένο το αρχικό κεφάλαιο της επένδυσης, προσφέρουν μία ελάχιστη εγγυημένη απόδοση, αλλά και την προοπτική για αυξημένο κέρδος εάν το στοίχημα «βγει».

Στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει ο δείκτης αναφοράς του προϊόντος να κινηθεί με βάση την πρόβλεψη του επενδυτή.Τα βασικά χαρακτηριστικά

Αναλυτικότερα, τα δύο νέα προγράμματα που θα διατίθενται έως και την ερχόμενη Παρασκευή, είναι τα εξής:

Alpha Bank: Extra Profit Brent Oil Down ή Up
Η διάρκεια του προϊόντος είναι τρεις μήνες και το ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 10.000 ευρώ.

Το προϊόν προσφέρει ελάχιστη εγγυημένη ετησιοποιημένη απόδοση 0,25% και έξτρα 1,10% εάν η τιμή του αργού πετρελαίου αυξηθεί ή μειωθεί κατά τουλάχιστον 5%, ανάλογα με το στοίχημα που θα επιλεγεί.

Τράπεζα Πειραιώς - EUR/USD DOUBLE NO TOUCH
Η διάρκεια του προϊόντος είναι 6 μήνες και το ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 10.000 ευρώ.

Το προϊόν προσφέρει ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 0,30% και έξτρα 1,50% εάν η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου κινηθεί εντός ενός προκαθορισμένου ορίου.

Για να λάβει την πρόσθετη απόδοση ο επενδυτής θα πρέπει η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου να παραμείνει εντός ενός συγκεκριμένου εύρους: Ανώτατο Όριο: + 0,056 | Κατώτατο Όριο: Ισοτιμία Έναρξης - 0,069.

Τα δύο προϊόντα θα διατίθενται από το δίκτυο των καταστημάτων των τραπεζών.

(ΔΕ, 22/10/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!