Έως ‪30 Ιουνίου οι αιτήσεις για ρύθμιση δανείων του τέως ΟΕΚ * Πρωτογενές πλεόνασμα 498 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο * Εκτός λειτουργίας το Taxisnet από το Σάββατο 22/2 στις 8:00 έως και την Κυριακή 23/2 στις 24:00 * Αυξήθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Ιανουάριο * Στο 0,9% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο * Εργάνη: Χάθηκαν 17.318 θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο * ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 9,3% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα το 11μηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένες κατά 8,3% οι πωλήσεις Ι.Χ. τον Ιανουάριο * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

22/10/18

Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου με απόδοση έως 1,80%


Δύο νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου με απόδοση που συνδέεται με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου και την τιμή του πετρελαίου, διατίθενται αυτή την εβδομάδα στο κοινό.

Ο λόγος γίνεται για τα προγράμματα «Alpha Extra Profit» και «Καταθέσεις Δυναμικών Αποδόσεων» που προσφέρουν Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς αντίστοιχα.

Τα δύο προϊόντα έχουν εξασφαλισμένο το αρχικό κεφάλαιο της επένδυσης, προσφέρουν μία ελάχιστη εγγυημένη απόδοση, αλλά και την προοπτική για αυξημένο κέρδος εάν το στοίχημα «βγει».

Στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει ο δείκτης αναφοράς του προϊόντος να κινηθεί με βάση την πρόβλεψη του επενδυτή.Τα βασικά χαρακτηριστικά

Αναλυτικότερα, τα δύο νέα προγράμματα που θα διατίθενται έως και την ερχόμενη Παρασκευή, είναι τα εξής:

Alpha Bank: Extra Profit Brent Oil Down ή Up
Η διάρκεια του προϊόντος είναι τρεις μήνες και το ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 10.000 ευρώ.

Το προϊόν προσφέρει ελάχιστη εγγυημένη ετησιοποιημένη απόδοση 0,25% και έξτρα 1,10% εάν η τιμή του αργού πετρελαίου αυξηθεί ή μειωθεί κατά τουλάχιστον 5%, ανάλογα με το στοίχημα που θα επιλεγεί.

Τράπεζα Πειραιώς - EUR/USD DOUBLE NO TOUCH
Η διάρκεια του προϊόντος είναι 6 μήνες και το ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 10.000 ευρώ.

Το προϊόν προσφέρει ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 0,30% και έξτρα 1,50% εάν η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου κινηθεί εντός ενός προκαθορισμένου ορίου.

Για να λάβει την πρόσθετη απόδοση ο επενδυτής θα πρέπει η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου να παραμείνει εντός ενός συγκεκριμένου εύρους: Ανώτατο Όριο: + 0,056 | Κατώτατο Όριο: Ισοτιμία Έναρξης - 0,069.

Τα δύο προϊόντα θα διατίθενται από το δίκτυο των καταστημάτων των τραπεζών.

(ΔΕ, 22/10/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!