Από 1-26/6 θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία * ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές έλλειμμα ύψους 1,516 δισ. ευρώ στο 4μηνο * ΟΑΕΔ: 1.124.486 εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Απρίλιο * Παρατείνεται έως 30/9 η άυλη συνταγογράφηση * Έως 31/5 η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης με μειωμένο ΦΠΑ * Έως 30/9 το όριο των 50€ για τις ανέπαφες συναλλαγές * Στα 361,8 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος το πρώτο τρίμηνο * ΤτΕ: Στα 2,6 δισ. το πρωτογενές έλλειμμα στο διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

7/9/18

Νέες φθινοπωρινές προσφορές έξτρα επιβράβευσης στις κάρτες


Οι προσφορές ανά τράπεζα
Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης ενεργοποίησαν οι τράπεζες στα προγράμματα ανταμοιβής καρτών με την έλευση του φθινοπώρου.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις περισσότερους πόντους ή μεγαλύτερη επιστροφή σε ευρώ, που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Παράλληλα, διοργανώνουν κληρώσεις που χαρίζουν δωροεπιταγές, στις οποίες οι κάτοχοι καρτών συμμετέχουν με συγκεκριμένο αριθμό λαχνών.

Όσο περισσότερες αγορές κάνετε στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις καμπάνιες, τόσο μεγαλύτερες και οι πιθανότητες να κερδίσετε.

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο «τρέχουν» οι ακόλουθες προσφορές επιβράβευσης:Alpha Bank - Bonus
- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Δώρο έως και 20.000 bonus πόντους στην κάρτα τους, μπορούν να κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών Bonus της Alpha Bank, με την αγορά κινητού Samsung από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ.

Η προσφορά ισχύει για αγορές των νέων Galaxy A6, A6+ και A8 από φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ με κάρτες Bonus την περίοδο από 4/9 έως 10/10.

Οι επιπλέον πόντοι, πέραν των 4 ευρώ ανά 1 ευρώ αγορών, που κερδίζετε είναι οι εξής:

Samsung Galaxy A6: 10.000 Bonus πόντοι
Samsung Galaxy A6+: 15.000 Bonus πόντοι
Samsung Galaxy A8: 20.000 Bonus πόντοι

Αυτοί οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στην κάρτα σας στις 15/11 ή 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς.

Η προσφορά ισχύει και για online αγορές, αλλά με παραλαβή από κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Οι πόντοι που συλλέγετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος Bonus.

EUROBANK - Επιστροφή
- Φθινοπωρινές αγορές

Έξτρα επιβράβευση σε μία σειρά από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για αγορές σχολικών προσφέρει η Eurobank στους κατόχους των καρτών της, κληρώνοντας και πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα, για αγορές που θα πραγματοποιήσετε με κάρτες Eurobank από τις 25/8 έως και τις 8/9 μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε 1 laptop και 10 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ η κάθε μία.

Ο διαγωνισμός Back To School αφορά όσους θα κάνουν αγορές στις ακόλουθες επιχειρήσεις, οι οποίες την ίδια περίοδο προσφέρουν αυξημένο ποσοστό Επιστροφής:

MARKS & SPENCER - 10% Επιστροφή
DPAM - 10% Επιστροφή
INTERSPORT - 10% Επιστροφή
THE ATHLETE’S FOOT - 10% Επιστροφή
NOTOS - 5% Επιστροφή
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ - 5% Επιστροφή
everest - 10% Επιστροφή
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη - 10% Επιστροφή
Site Προσφορών regroup - 10% Επιστροφή

Σε όσες επιχειρήσεις διαθέτουν φυσικά καταστήματα, η συμμετοχή στην κλήρωση αφορά μόνο στις αγορές σε αυτά και όχι μέσω του e-shop.

Κάθε αγορά αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου 2018.

- Κλήρωση για εισιτήρια AEGEAN

Κλήρωση με έπαθλο αεροπορικά εισιτήρια για όσους εξαργυρώσουν τα ευρώ της Επιστροφής τους στην Aegean Airlines, διοργανώνει η Eurobank.

Αποκτήστε εισιτήρια του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air από 27.08.2018 έως και 30.09.2018 με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή εξαργυρώνοντας τα ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει.

Με κάθε συναλλαγή για απόκτηση εισιτηρίων με εξαργύρωση, μπαίνετε στην κλήρωση για 2 διπλά εισιτήρια με επιστροφή για όποιον προορισμό του δικτύου της AEGEAN ή της Olympic Air θέλετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και θα αναδείξει συνολικά 2 νικητές, που θα κερδίσουν τα διπλά εισιτήρια.

Τα ταξίδια πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 30/06/2019, με εξαίρεση τις περιόδους αιχμής και τις αργίες. Δείτε τους αναλυτικούς όρους

Εθνική Τράπεζα - go4more
- Αγορές σχολικών ειδών

Έξτρα επιβράβευση προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στους κατόχους των καρτών της για αγορές σχολικών ειδών σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις με την κάρτα τους το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, προσφέρει έως και 10 φορές παραπάνω go4more πόντους ανά 1 ευρώ αγορών το διάστημα από 3/9 έως και 21/9.

Οι συνεργάτες του προγράμματος go4more που συμμετέχουν στην φθινοπωρινή προσφορά και οι πόντοι που θα κερδίζουν ανά 1 ευρώ αγορών είναι οι εξής:

Media Markt: 20 πόντοι
Μουστάκας: 20 πόντοι
FILA: 40 πόντοι
Saucony: 40 πόντοι
Arena: 40 πόντοι
Φροντιστήρια Πουκαμισάς: 40 πόντοι

Οι πόντοι που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης go4more.

Για κάθε 1.000 πόντους που εξαργυρώνετε κερδίζετε 2,5 ευρώ έκπτωση.
Τράπεζα Πειραιώς
- Αγορές σχολικών

Σχολικά είδη με επιβράβευση σε yellows που χαρίζουν εκπτώσεις σε επόμενες αγορές, μπορούν να αποκτήσουν οι κάτοχοι καρτών της Τρ. Πειραιώς σε επιλεγμένους συνεργάτες της.

Απόκτησε όλα τα είδη για τη νέα σχολική χρονιά χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών.

Οι συνεργάτες του προγράμματος yellow που χαρίζουν τη μέγιστη δυνατή ανταμοιβή είναι οι εξής:

PUBLIC
Max STORES
INTERSPORT!
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Τα yellows που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Με κάθε 1.000 yellows που εξαργυρώνετε, κερδίζετε 2 ευρώ σε συνεργάτες του προγράμματος

- Πολυκαταστήματα attica

Στο διπλασιασμό της επιβράβευσης στα πολυκαταστήματα attica για τους κατόχους των καρτών της, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, για τις φθινοπωρινές αγορές.

Από 3 έως 29 Σεπτεμβρίου 2018 με τις αγορές σου στα πολυκαταστήματα attica κερδίζεις x20 yellows και μπαίνεις σε κλήρωση για δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 20 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου στα πολυκαταστήματα attica με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς

Με τον τρόπο αυτό συμμετέχεις στην κλήρωση που θα αναδείξει στο τέλος του μήνα 20 τυχερούς που θα αποκτήσουν δωροεπιταγές attica συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Σημειώνεται ότι μετά την περίοδο της προσφοράς θα κερδίζετε 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών με πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα και 5 yellows με χρεωστική κάρτα.

(ΠΑ, 7/9/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!