Στα 345,4 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος το πρώτο εξάμηνο * Χάθηκαν 10.102 θέσεις εργασίας τον Ιούλιο * Προϋπολογισμός: Στα 2 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα α' εξαμήνου * Στα 33,8 δισ. αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ταμεία * Στους 96 (επισήμως) οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αν. Αττική

2/8/18

Επιβαρύνσεις για τους κατόχους χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς


Επιβαρύνσεις φέρνει το φθινόπωρο για τους κατόχους χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς καθιερώνονται προμήθειες για την επανέκδοσή τους ή την έκδοση πρόσθετων καρτών.

Μέχρι σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς δεν επέβαλε καμία χρέωση για επανέκδοση χρεωστικών καρτών ή για έκδοση πρόσθετων.

Από την 1η Οκτωβρίου 2018 καθιερώνονται νέες προμήθειες. Συγκεκριμένα, η τράπεζα θα εισπράττει 6 ευρώ για κάθε:
Επανέκδοση ή αντικατάσταση λόγω απώλειας, κλοπής, φθοράς
Έκδοση πλέον της μίας κάρτας
Ανανέωση κάρτας ανά 5 έτηΟι αναλυτικοί όροι και εξαιρέσεις

Τα έξοδα επανέκδοσης αφορούν σε έκδοση νέου ίδιου προϊόντος Πειραιώς Visa Debit, Πειραιώς Mastercard Debit, Personal Banking Visa Debit, που αντικαθιστά το υφιστάμενο.

Τα έξοδα αντικατάστασης αφορούν σε έκδοση νέου άλλου προϊόντος Πειραιώς Visa Debit, Πειραιώς Mastercard Debit, που αντικαθιστά το υφιστάμενο.

Η αντικατάσταση από Πειραιώς Visa Debit και Πειραιώς Mastercard Debit σε Personal Banking Visa Debit, αφορά σε προσφορά αναβάθμισης και είναι χωρίς έξοδα.

Από τα έξοδα επανέκδοσης/αντικατάστασης εξαιρείται η Πειραιώς Private Banking Visa Debit και η ΔΣΑ Debit.

Τα έξοδα έκδοσης επιπλέον χρεωστικής αφορούν σε επιπλέον έκδοση Πειραιώς Visa Debit ή Πειραιώς Mastercard Debit, παράλληλα της υφιστάμενης κάρτας.

(ΠΕ, 2/8/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!