Αχτσιόγλου: Δεν χρειάζεται να μειωθεί το αφορολόγητο * Εργάνη: Χάθηκαν 120.087 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,1% στο διαθέσιμο εισόδημα το 2017 * ΕΤΕΑΕΠ: Μειώθηκαν 50% οι εκκρεμείς αιτήσεις για εφάπαξ * ΤτΕ: Πληρώθηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές 2,6 δισ. από το Δημόσιο * Στα 6,46 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο 10μηνο * Αυξήθηκαν κατά 584.979 οι οφειλέτες του Δημοσίου * Στο 1,8% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο

28/8/18

Alpha Bank: Έως την Παρασκευή η διάθεση της online προθεσμιακής με 20% επιπλέον Bonus


Εκπνέει την Παρασκευή η περίοδος διάθεσης της Alpha Online Προθεσμιακής Κατάθεσης με Bonus από την Alpha Bank, με 20% επιπλέον Bonus πόντους.

Η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει όλο τον Αύγουστο, ωστόσο από 1/9 δεν θα είναι διαθέσιμη. Ως εκ τούτου, έχετε περιθώριο έως και την Παρασκευή για να εξασφαλίσετε τους επιπλέον Bonus πόντους.

Τα χαρακτηριστικά
Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει στους πελάτες της Alpha Bank εκτός από τόκους και Bonus πόντους, που ανάλογα με τη διάρκεια της κατάθεσης και το ποσό, μπορεί να φτάσουν έως και τους 205.200.

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε από τους συνεργάτες του προγράμματος Bonus, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει αγαθά ή υπηρεσίες πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι οι 5.000 ευρώ και το μέγιστο οι 300.000 ευρώ.

Η διάρκειά της μπορεί να είναι τρίμηνη, εξάμηνη ή δωδεκάμηνη, ενώ τόκοι και Bonus πόντοι καταβάλλονται σε μηνιαία βάση.

Τα επιτόκια και οι πόντοι

Τα επιτόκια και οι Bonus πόντοι, ανάλογα με τη διάρκεια και το ποσό της κατάθεσης, διαμορφώνονται ως εξής:


(ΤΡ, 28/8/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!