Μητσοτάκης: Μείωση φόρων από το 2020 – Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο * Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων υπόσχεται ο Α. Τσίπρας * ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 12,4% των κενών θέσεων εργασίας * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 19,2% η ανεργία στο α΄ τρίμηνο * ΟΔΔΗΧ: Αντλήθηκαν €812,5 εκατ. από δημοπρασία 12μηνων εντόκων με επιτόκιο 0,47% * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,2% ο πληθωρισμός τον Μάιο * Από 8 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

21/7/18

Πώς επιβραβεύουν οι τράπεζες τους δανειολήπτες μέσω ...καρτών


Επιβράβευση και στα δάνεια προσφέρουν πλέον οι τράπεζες, ανταμείβοντας όσους τις επιλέξουν για μία νέα χορήγηση και όσους πληρώνουν τις δόσεις στην ώρα τους.

Συγκεκριμένα, οι περισσότερες τράπεζες έχουν πλέον συνδέσει συγκεκριμένα ή όλα τα δανειακά τους προϊόντα με τα προγράμματα ανταμοιβής των καρτών τους.

Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες τους λαμβάνουν πόντους για κάθε 1 ευρώ εκταμίευσης νέου δανείου ή και για κάθε 1 ευρώ πληρωμής δόσης.

Τους πόντους αυτούς μπορούν να τους εξαργυρώσουν με την κάρτα τους σε αγορές σε επιλεγμένους συνεργάτες, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.Οι προσφορές ανά τράπεζα

Αναλυτικότερα, οι προσφορές επιβράβευσης ανά τράπεζα είναι οι εξής:

Τράπεζα Πειραιώς - Yellow
- Επιβράβευση συνέπειας: Απόδοση 1 yellow για κάθε 1 ευρώ ποσού δόσης Καταναλωτικού ή / και Στεγαστικού Δανείου με μέγιστο τα 2.000 yellows ανά δάνειο.

Επιπλέον, καθημερινά 1 τυχερός θα κερδίζει με κλήρωση το ποσό της δόσης του σε yellows.

Αρκεί η καταβολή του συνόλου της δόσης του δανείου κατά την ημερομηνία, που έχει συμφωνηθεί με την Τράπεζα και η μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών στο δάνειο (π.χ. από ασφάλιστρα, έξοδα κτλ.).

- Νέα δάνεια

Προσφέρει δώρο yellows με την εκταμίευση συγκεκριμένων δανείων:

• e-loan by winbank
Απόδοση 20.000 yellows με την εκταμίευση του e-loan by winbank

• Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ
Απόδοση 10.000 yellows, έως 5 εργάσιμες ημέρες μετά την εφάπαξ εκταμίευση ή τη 2η εκταμίευση εκ των σταδιακών, στην οποία γίνεται και η ολική εκταμίευση

Εθνική Τράπεζα - go4more
- Επιβράβευση συνέπειας:

Πληρωμή δόσης στεγαστικού και καταναλωτικού δανείου - 1 πόντος ανά 1 ευρώ δόσης, με μέγιστο 2.000 πόντοι / μήνα έκαστος (απόδοση πόντων ανά τρίμηνο)

- Νέα δάνεια

Εκταμίευση νέου στεγαστικού δανείου στο Κατάστημα | 5.000 πόντοι (άπαξ)
Εκταμίευση νέου καταναλωτικού δανείου στο Κατάστημα | 500 πόντοι (άπαξ)
Χορήγηση δυνατότητας υπερανάληψης από λογαριασμό καταθέσεων, μέσω Καταστήματος | 100 πόντοι (άπαξ)

Alpha Bank - Bonus
- Νέα δάνεια

Bonus πόντοι δίνονται στον πελάτη στα ακόλουθα προγράμματα:

• Στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας»: Για κάθε 1 ευρώ δανείου κερδίζετε 2 Bonus πόντους
• Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον: 1 bonus πόντος για κάθε 1 ευρώ δανείου, με μέγιστο όριο τους 100.000 πόντους

Πηγή: moneyonline.gr (ΣΑ, 21/7/18)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Πιστωτικές κάρτες: Πόσο κοστίζουν, πόσο χρεώνουνΔιαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!