Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας


Παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 18/6/2018 η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των Δικαιούχων και των Παρόχων/Επιχειρηματιών για τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας ΛΑΕ (εκτός του Προγράμματος Παιδικών Κατασκηνώσεων) έτους 2018, που έληγε στις 11/6/2018.

Διευκρινίζεται ότι για το Πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων η υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 11/6/2018.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανωτέρω Πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr).

Υπενθυμίζεται ότι:

Εκτός από το Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για 55.000 δικαιούχους, του ιαματικού τουρισμού για 4.000 συνταξιούχους, το Εκδρομικό πρόγραμμα για 12.500 δικαιούχους, τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου για 50.000 δικαιούχους, ο ΟΠΕΚΑ φέτος συμπεριέλαβε κατασκηνωτικά προγράμματα για παιδιά αγροτών από 6 έως 16 ετών και αύξησε κατά 50% την επιχορήγηση για βιβλία που θα προμηθευτούν παιδιά αγροτών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση -Οδηγό για τα προγράμματα του ΟΠΕΚΑ:

Τα προγράμματα εφαρμόζονται σε όλους τους νομούς της χώρας και για τη συμμετοχή σε αυτά απαιτείται:

- υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στα ΚΕΠ όλης της χώρας για τον κοινωνικό – ιαματικό τουρισμό, το εκδρομικό πρόγραμμα, τα δωρεάν βιβλία και εισιτήρια θεάτρου, όπως και για τα χρηματικά βοηθήματα σε πολύτεκνες μητέρες.
- υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης απευθείας στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) για το παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα

(ΠΑ, 8/6/18)



Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!