Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς


Στην ηλεκτρονική ανάρτηση των προσωρινών πινάκων αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων, που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του το έτος 2018-2019 προχώρησε ο ΟΑΕΔ.

Οι πίνακες αναρτήθηκαν όπως είχε καθοριστεί με βάση τη δημόσια πρόσκληση, ως εξής:

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών)

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών)

Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία)



Οι διαδικασίες έγιναν με αυτοματοποιημένο τρόπο

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, οι εργασίες των τριμελών επιτροπών μοριοδότησης και επιλογής των υποψήφιων βρεφών και νηπίων έγιναν με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς όπου υπέβαλαν την αίτησή τους.

Δικαίωμα ένστασης εντός πέντε εργάσιμων ημερών
Τέλος, ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει ότι τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από τις 5 Ιουνίου 2018 έως και τις 11 Ιουνίου 2018, από τις 8:00 έως τις 14:00, αποκλειστικά στις έδρες των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών όπου κατατέθηκαν οι αιτήσεις εγγραφών–επανεγγραφών.

(ΔΕ, 4/6/18)



Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!