ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη η εφαρμογή υποβολής Ε9 2021 * ΤτΕ: Στα 5,56 δισ. το πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα το 2019 * Εκτός λειτουργίας το TAXISnet από την Παρασκευή 24/1/2020 στις 16:00 έως και το Σάββατο 25/01 στις 10:00 * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,8% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 16,6% υποχώρησε η ανεργία τον Οκτώβριο * Στα 1,478 δισ. ευρώ μειώθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου προς ιδιώτες τον Νοέμβριο * Από 13/1 έως 29/2 οι χειμερινές εκπτώσεις * Δείτε εδώ ροή γενικών ειδήσεων

11/6/18

Alpha Bank: Νέα 6μηνη προθεσμιακή κατάθεση με αυξανόμενο επιτόκιο και δώρο ασφάλιση ζωής


Στην προσφορά μίας νέας 6μηνης προθεσμιακής κατάθεσης με αυξανόμενο ανά δίμηνο επιτόκιο και δωρεάν ασφάλιση ζωής, προχωρεί η Alpha Bank από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα Alpha Προθεσμιακή Ζωής, που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο σε έκδοση διάρκειας 3 μηνών και πλέον διατίθεται και για διάρκεια 6 μηνών.

Τα χαρακτηριστικά
Η Προθεσμιακή Κατάθεση "Alpha Προθεσμιακή Ζωής" συνδυάζει:

Διάρκεια 3 ή 6 μηνών
Μέσο επιτόκιο 0,50% (κλιμακούμενο από 0,40% έως 0.60%)
Xαμηλό αρχικό κεφάλαιο, από 10.000 ευρώ
Μηνιαία καταβολή τόκων
Δυνατότητα αποδόσεως του κεφαλαίου, κάθε μήνα στην επέτειο εκτοκισμού, χωρίς ποινή.Οι παρεχόμενες καλύψεις

Παράλληλα, η Alpha Bank, σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, δημιούργησε το πρόγραμμα “Ασφαλιστική Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος”, το οποίο παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις προθεσμιακές καταθέσεις “Alpha Προθεσμιακή Ζωής”.

Οι καλύψεις είναι οι εξής:

Κάλυψη απώλειας ζωής από ατύχημα
Σε περίπτωση απώλειας ζωής του πρώτου δικαιούχου της προθεσμιακής καταθέσεως από ατύχημα, θα καταβληθεί στους νόμιμους κληρονόμους του ασφαλισμένου προσώπου το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Κάλυψη Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από ατύχημα
Σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας, του πρώτου δικαιούχου της ασφαλισμένης προθεσμιακής καταθέσεως από ατύχημα, θα καταβληθεί στον ίδιο, το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Ασφαλισμένο κεφάλαιο
Είναι το ποσό της προθεσμιακής καταθέσεως κατά τη στιγμή του ατυχήματος και με μέγιστο το ποσό των 100.000 ευρώ για κάθε προθεσμιακή κατάθεση και 150.000 ευρώ για το ίδιο ασφαλισμένο πρόσωπο, σε περίπτωση που είναι πρώτος δικαιούχος, σε περισσότερες από μία προθεσμιακές καταθέσεις.

(ΔΕ, 11/6/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!