Αρνητικό το ισοζύγιο προσλήψεων και τον Νοέμβριο * Στα 7,6 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα 11μηνου * «Λουκέτο» στη Χαλυβουργική - Κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ * Ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ ο Ριχάρδος * Εκτός ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,3% η ανεργία το τρίτο τρίμηνο του 2018 * 2,621 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη του κράτους σε ιδιώτες τον Οκτώβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 1% ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο

20/6/18

Τράπεζα Πειραιώς: Σύνθετη προθεσμιακή 3μηνης διάρκειας με απόδοση έως 2%


Μία νέα έκδοση της σειράς δομημένων καταθέσεων που προσφέρει απόδοση έως 2% προσφέρει έως και την ερχόμενη Παρασκευή η Τράπεζα Πειραιώς στους καταθέτες.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν «EUR/USD DOUBLE NO TOUCH», το οποίο έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης τις 10.000 ευρώ και διάρκεια τους 3 μήνες.

Ο καταθέτης εξασφαλίζει ελάχιστη απόδοση 0,30%, όσο είναι περίπου και το επιτόκιο που ισχύει για ποσά κάτω από 50.000 ευρώ στις κλασικές προθεσμιακές.Οι όροι του στοιχήματος

Το επιτόκιο αυξάνεται σε 2% εάν η συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ - δολαρίου παραμείνει εντός ενός προκαθορισμένου εύρους: Άνοδος έως 0,044 και πτώση έως 0,05.

Η διάθεση του προϊόντος θα γίνεται έως και την Παρασκευή 22/6. Αναλυτικές πληροφορίες

Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδόσεις από την τράπεζα.

Η εγγύηση του ΤΕΚΕ

Τα παραπάνω προϊόντα θεωρούνται δομημένες καταθέσεις και με βάση την ισχύουσα πολιτική του ΤΕΚΕ καλύπτονται από το Σκέλος Κάλυψης Επενδύσεων του («ΤΕΚΕ»).

Ως εκ τούτου, το ανώτατο όριο αποζημίωσης του καταθέτη ορίζεται στις 30.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων του πελάτη - επενδυτή που προκύπτουν από τις καλυπτόμενες επενδυτικές υπηρεσίες έναντι του πιστωτικού ιδρύματος.

(ΤΕ, 20/6/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!