Π. Καμμένος: Με 180 ψήφους η κύρωση της συμφωνίας, αλλιώς αποσύρω την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση * Την Πέμπτη 21/6 τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από 11:00 έως 17:00 * ΟΑΕΔ: Μειώθηκαν 3,90% τον Μάιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι * ΤτΕ: Στα 6,4 δισ. το πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα στο 5μηνο * Στο 0,8% ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάιο * Πρωτογενές πλεόνασμα 1,5 δισ. ευρώ το α' 5μηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 21,2% η ανεργία στο α΄ τρίμηνο

6/6/18

ΑΣΕΠ: 158 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στον ΔΕΔΔΗΕ


Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση βρίσκεται η 7Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 158 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας -ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.»

Το νέο προσωπικό (κυρίως μηχανικοί) θα τοποθετηθεί στη Διεύθυνση Δικτύου, αλλά και σε διοικητικές Διευθύνσεις ανά την επικράτεια.

Η προκήρυξη αφορά σε πέντε ειδικότητες και συγκεκριμένα τις εξής: ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί, ΠΕ Πτυχιούχοι Πληροφορικής, ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (οι οποίοι θα υποβληθούν σε ειδική πρακτική δοκιμασία).

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων θα είναι εικοσαήμερη και θα «τρέξει» μέσα στον Ιούλιο. Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr7 εποχικοί στην Αθήνα

Στο μεταξύ από σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου μέχρι και τις 15 του μήνα θα υποβάλλονται αιτήσεις για την πρόσληψη 7 εποχικών υπαλλήλων στον ΔΕΔΔΗΕ, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών της Διεύθυνσης Υλικών, Προμηθειών και Μεταφορών που εδρεύει στην Αθήνα.

Οι προσλήψεις αφορούν στις ειδικότητες ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Μηχανοτεχνίτες αυτοκινήτων και Οδηγοί-μηχανοδηγοί.

(ΤΕ, 6/6/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!