Πρωτογενές πλεόνασμα 918 εκατ. ευρώ στο πεντάμηνο Ιανουάριος – Μάιος 2019 * Μείωση των ακάλυπτων επιταγών στο πεντάμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 12,4% των κενών θέσεων εργασίας * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 19,2% η ανεργία στο α΄ τρίμηνο * ΟΔΔΗΧ: Αντλήθηκαν €812,5 εκατ. από δημοπρασία 12μηνων εντόκων με επιτόκιο 0,47% * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,2% ο πληθωρισμός τον Μάιο * Από 8 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

28/5/18

Eurobank: Προθεσμιακή με την επιβράβευση ...προκαταβολικά - Πώς διπλασιάζεται η απόδοση


Ένα νέο προθεσμιακό λογαριασμό που προσφέρει στους πελάτες της εκτός από τόκους και επιβράβευση σε είδος, στο πλαίσιο του προγράμματος Επιστροφή, προσφέρει η Eurobank.

Ο λόγος γίνεται για την προθεσμιακή κατάθεση με Επιστροφή «Ταξιδεύω», διάρκειας 6 μηνών, με ελάχιστο ποσό τις 20.000 ευρώ.

Τα επιτόκιά της κυμαίνονται από 0,25% έως 0,45%, ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης, ενώ η επιστροφή σε ευρώ ξεκινά από τα 50 ευρώ και φτάνει έως και τα 160 ευρώ.Επιβράβευση ...προκαταβολικά

Τα ευρώ προκαταβάλλονται στον καταθέτη, καθώς πιστώνονται στην κάρτα του, χρεωστική ή πιστωτική, την επόμενη εργάσιμη ημέρα από το άνοιγμά της.

Μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης.

Με τον τρόπο αυτό, η τελική καθαρή απόδοση της κατάθεσης αυξάνεται σημαντικά, καθώς η επιστροφή σε ευρώ, είναι επί της ουσίας πραγματικό χρήμα.

Συγκεκριμένα:

Αν κάποιος τοποθετήσει 40.000 ευρώ, θα λάβει:

- 80 ευρώ επιστροφή στην αρχή της κατάθεσης
- 60 ευρώ καθαρά στο τέλος του 6μήνου

Με τον τρόπο αυτό το καθαρό επιτόκιο, μετά από τους φόρους διαμορφώνεται σε 0,81% από 0,30%!

Απαραίτητη προϋπόθεση να μην υπάρξει πρόωρη (ολική ή μερική) εξαγορά της κατάθεσης, καθώς σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση.

(ΔΕ, 28/5/18)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Πώς θα αυξήσετε την καθαρή απόδοση στις προθεσμιακές με επιβράβευση σε είδοςΔιαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!