Εκτός λειτουργίας το σύστημα για τα ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ * ΟΑΕΔ: Αυξήθηκαν στους 959.438 οι άνεργοι τον Ιούλιο * Πλεόνασμα 210 εκατ. ευρώ το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών τον Ιούνιο * Στα 345,4 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος το πρώτο εξάμηνο * Χάθηκαν 10.102 θέσεις εργασίας τον Ιούλιο * Προϋπολογισμός: Στα 2 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα α' εξαμήνου

28/5/18

Eurobank: Προθεσμιακή με την επιβράβευση ...προκαταβολικά - Πώς διπλασιάζεται η απόδοση


Ένα νέο προθεσμιακό λογαριασμό που προσφέρει στους πελάτες της εκτός από τόκους και επιβράβευση σε είδος, στο πλαίσιο του προγράμματος Επιστροφή, προσφέρει η Eurobank.

Ο λόγος γίνεται για την προθεσμιακή κατάθεση με Επιστροφή «Ταξιδεύω», διάρκειας 6 μηνών, με ελάχιστο ποσό τις 20.000 ευρώ.

Τα επιτόκιά της κυμαίνονται από 0,25% έως 0,45%, ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης, ενώ η επιστροφή σε ευρώ ξεκινά από τα 50 ευρώ και φτάνει έως και τα 160 ευρώ.Επιβράβευση ...προκαταβολικά

Τα ευρώ προκαταβάλλονται στον καταθέτη, καθώς πιστώνονται στην κάρτα του, χρεωστική ή πιστωτική, την επόμενη εργάσιμη ημέρα από το άνοιγμά της.

Μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης.

Με τον τρόπο αυτό, η τελική καθαρή απόδοση της κατάθεσης αυξάνεται σημαντικά, καθώς η επιστροφή σε ευρώ, είναι επί της ουσίας πραγματικό χρήμα.

Συγκεκριμένα:

Αν κάποιος τοποθετήσει 40.000 ευρώ, θα λάβει:

- 80 ευρώ επιστροφή στην αρχή της κατάθεσης
- 60 ευρώ καθαρά στο τέλος του 6μήνου

Με τον τρόπο αυτό το καθαρό επιτόκιο, μετά από τους φόρους διαμορφώνεται σε 0,81% από 0,30%!

Απαραίτητη προϋπόθεση να μην υπάρξει πρόωρη (ολική ή μερική) εξαγορά της κατάθεσης, καθώς σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση.

(ΔΕ, 28/5/18)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Πώς θα αυξήσετε την καθαρή απόδοση στις προθεσμιακές με επιβράβευση σε είδοςΔιαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!