Μ. Θεοδωράκης: Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας η Συμφωνία των Πρεσπών * Νίκος Παπανδρέου: Είμαι αντίθετος στη Συμφωνία των Πρεσπών * ΟΑΕΔ: Αύξηση των ανέργων κατά 4,06% τον Δεκέμβριο * Ανοιχτά τα καταστήματα αυτή την Κυριακή * Στα 1,48 δισ. ευρώ το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2018 * Στα 780 εκατ. ευρώ οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων * Εκτός στόχου το πρωτογενές πλεόνασμα του 2018 (3,162 δισ. ευρώ) * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο * Την Κυριακή στις 2 μ.μ. το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

15/5/18

100 νέες θέσεις στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης


Την προκήρυξη διενέργειας γραπτών εξετάσεων για την επιλογή 100 υποψηφίων στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) δημοσιεύει το workenter.

Σημειώστε ότι όσοι επιλεγούν διασφαλίζουν μόνιμη και "καλή" θέση στον δημόσιο τομέα.

Από την προκήρυξη των 100 θέσεων προκύπτει ότι θα διατεθούν:25 στη Γενική Διοίκηση
15 στο Τμήμα Αναπτυξιακών Περιφερειακών Πολιτικών
20 στις Υπηρεσίες Υγείας
10 στην Κοινωνική Φροντίδα
10 στις Οικονομικές Υποθέσεις
10 στις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις
10 στην Ψηφιακή Πολιτική
10 στην Πολιτιστική Διοίκηση

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι πτυχιούχοι ΑΕΙ - ΤΕΙ, αλλά και υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα γίνει γραπτή δοκιμασία σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα και γραπτή - προφορική εξέταση σε επίκαιρο θέμα.

Σημειώστε τις κρίσιμες προθεσμίες:

22 Μαΐου - 11 Ιουνίου: Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στο www.ekdda.gr και υποβολή συστημένης επιστολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης
21 Ιουλίου: Έναρξη του διαγωνισμού

(ΤΡ, 15/5/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!