ΟΑΕΔ: Μείωση 5,5% των εγγεγραμμένων ανέργων τον Απρίλιο * ΤτΕ: 7,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 4μηνου * ΤτΕ: Μειώθηκε κατά 2,5 δισ. ευρώ ο ELA * Στα 3,3 δισ. οι δαπάνες των νοικοκυριών για την εκπαίδευση * Στο 20,8% η ανεργία τον Φεβρουάριο * Εργάνη: 100.246 νέες θέσεις εργασίας τον Απρίλιο * ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Γενική απεργία στις 30 Μαΐου

24/4/18

Σε λειτουργία η πληρωμή φόρων με κάρτα στο taxisnet - Η διαδικασία


Σε λειτουργία τέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η ηλεκτρονική εφαρμογή στο taxisnet για την απευθείας πληρωμή φόρων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για να πληρώσουν οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στο taxisnet (www.aade.gr) με τη χρήση των προσωπικών κωδικών που διαθέτουν και στη συνέχεια να κάνουν την επιλογή "προσωποποιημένη πληροφόρηση". Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουν την επιλογή "Οφειλές εκτός ρύθμισης και πληρωμή". Στην επόμενη σελίδα εμφανίζονται οι οφειλές τους και η δυνατότητα πληρωμής μέρους ή του συνόλου της οφειλής τους. Οι ίδιοι επιλέγουν το ποσό που θα εξοφλήσουν.Με την συμπλήρωση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας ολοκληρώνεται η πληρωμή και εμφανίζεται μετά από λίγο και στα στοιχεία οφειλών και πληρωμών.

(ΤΡ, 24/4/18)Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!