Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Πασχαλινές προσφορές και δώρα για αγορές με κάρτα


Εκπτώσεις, προσφορές και δώρα κερδίζουν όσοι κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Και οι τέσσερις τράπεζες προσφέρουν κίνητρα στους πελάτες τους μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που «τρέχουν» όλον τον χρόνο. Ειδικά για το Πάσχα, όμως, όσοι αγοράσουν δώρα στα βαφτιστήρια και τους αγαπημένους τους, αλλά και εισιτήρια πλοίων και τρένων, θα βγουν κερδισμένοι.

«Τα yellows έρχονται διπλά» από την Τράπεζα Πειραιώς

Έως τις 15 Απριλίου, 2.000 τυχεροί πελάτες διπλασιάζουν τα yellows της τυχερής τους αγοράς μέσω του ειδικού προγράμματος που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς για το φετινό Πάσχα.

Επιπλέον, 5 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 1.000.000 yellows, τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν στους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος.

Τα διπλά yellows αφορούν σε συναλλαγές μέχρι 300 ευρώ, ενώ η κλήρωση των 1.000.000 yellows αφορά όλες τις συναλλαγές.



Πάσχα με περισσότερη €πιστροφή από τη Eurobank

Αυτό το Πάσχα, η Eurobank προσφέρει 10% ή 5% €πιστροφή σε όσους πελάτες της χρησιμοποιούν τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες τους για τις αγορές τους.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης έως τις 7/4 και για να συμμετέχει κάποιος θα πρέπει να κάνει χρήση της εφαρμογής €πιστροφή app.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει:

Στα πολυκαταστήματα attica.
Στα καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Στην ΙΚΕΑ για είδη σπιτιού.
Στα καταστήματα INTERSPORT, Marks & Spencer, Armani Exchange, DPAM, The Athlete’s Foot και Pet City.

Τέλος, μπορούν οι πελάτες της Eurobank να κεράσουν το… βαφτιστήρι τους παγωτό με 10% €πιστροφή σε επιλεγμένα καταστήματα Δωδώνη και chillbox.

Μοναδικές προσφορές για Πάσχα με την Εθνική Τράπεζα

Αγοράστε παιχνίδια, δώρα, τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι, είδη για το εξοχικό και βενζίνη για το ταξίδι με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζα και συγκεντρώστε πολύτιμους πόντους μέσω του προγράμματος go4more.

Αυτό το Πάσχα, οι πελάτες της Εθνικής κερδίζουν ακόμη περισσότερους πόντους μέσω των πασχαλινών προσφορών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας.

Σημειώνεται ότι για να χρεωθούν οι πόντοι στον λογαριασμό του πελάτη, θα πρέπει η συναλλαγή να πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας κατά τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων.

Πασχαλινή μόδα με κάρτες της Alpha Bank

Με έκπτωση 5% μπορούν να ψωνίσουν στα βαφτιστήρια -αλλά και στον εαυτό τους- οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank από τα καταστήματα του ομίλου Inditex -δηλαδή Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Ousho και Zara Home, έως τις 7 Απριλίου.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από τα καταστήματα, ενώ το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση για 50 τυχερούς που θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ.

Ταυτόχρονα, έως τις 23 Μαΐου «τρέχει» το πρόγραμμα Bonus Τετάρτη, το οποίο δίνει στους πελάτες της τράπεζας την ευκαιρία να εξαργυρώνουν τους Bonus πόντους τους μέσω των επιλεγμένων συνεργατών, εξοικονομώντας τους μισούς πόντους.

Πηγή: insider.gr (ΣΑ, 31/3/18)


Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!