Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

"Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ": Απορρίφθηκαν αιτήσεις λόγω των μεγάλων προβλημάτων


"Αλαλούμ" φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί από τις απανωτές "πτώσεις" του συστήματος υποβολής αιτήσεων για το "Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ".

Όπως ανέφερε ο ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός μιλώντας στον ΣΚΑΪ, Ενώσεις από την Βόρεια Ελλάδα καταφεύγουν γι' αυτόν τον λόγο στην δικαιοσύνη.

Ο λόγος είναι πως πολίτες που δικαιούνταν να ενταχθούν στο πρόγραμμα δεν τα κατάφεραν εξαιτίας των μεγάλων προβλημάτων, κάτι που όπως σημείωσε συνιστά μεγάλη αδικία.

«Το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει πολλές αδικίες για συμπολίτες μας που ήθελαν να μπουν, πληρούσαν τα κριτήρια, και απορρίφθηκαν λόγο αδυναμίας του συστήματος να υποδεχθεί τις αιτήσεις τους, με αποτέλεσμα να βγαίνουν επιλαχόντες» τόνισε ο κ. Στασινός

Παράλληλα κάλεσε το υπουργείο Περιβάλλοντος να καλύψει οικονομικά όσους πληρούν τα κριτήρια.



Υπενθυμίζεται ότι στις 14:00 της Παρασκευής ενεργοποιήθηκε εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υπαγωγής στο πρόγραμμα, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εγγραφεί στο σύστημα αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Τη Δευτέρα, στις 8:00 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Για Αττική και Νότιο Αιγαίο: Δευτέρα, 2 Απριλίου, 8:00 π.μ.

39 ερωτήσεις - απαντήσεις για το πρόγραμμα

Για να δείτε τον οδηγό υποβολής των αιτήσεων πατήστε εδώ.

Δείτε όλη την προκήρυξη, ΕΔΩ.

Δείτε εδώ τον πλήρη οδηγό για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ»

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το "Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ"

(ΣΑ, 24/3/18)


Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!