Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Προθεσμιακές καταθέσεις με δωρεάν ασφάλεια ζωής, προκαταβολή τόκων και έξτρα επιβράβευση


Σταθερά παρέμειναν και τον Μάρτιο τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων, ενώ νέα προγράμματα έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά.

Η απελευθέρωση του ανοίγματος νέων λογαριασμών από φυσικά πρόσωπα δίνει τη δυνατότητα στους αποταμιευτές να επιλέξουν όποια τράπεζα επιθυμούν για την τοποθέτηση των χρημάτων τους.

Το γεγονός αυτό ενισχύει τον ανταγωνισμό, καθώς αυξάνει την κινητικότητα του χρήματος μεταξύ των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.



Οι νέες τάσεις της ...μόδας

Στο πλαίσιο αυτό, τα πιστωτικά ιδρύματα προχωρούν στο λανσάρισμα νέων προγραμμάτων που υπόσχονται επιπλέον παροχές στους πελάτες τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα προθεσμιακή κατάθεση της Alpha Bank, η οποία προσφέρει στους αποταμιευτές δωρεάν ασφάλεια ζωής, αλλά και έξτρα bonus 20% στην online προθεσμιακή της.

Από την πλευρά της η Attica Bank προσφέρει πλέον τις προνομιακές προθεσμιακές της καταθέσεις με επιτόκια έως και 1,60% και προκαταβολή των τόκων, ακόμη και σε πελάτες με παλαιό χρήμα σε άλλες τράπεζες.

Όλες οι τράπεζες συνεχίζουν την προσφορά προθεσμιακών λογαριασμών με επιβράβευση σε είδος, η οποία είναι αφορολόγητη και αυξάνει σημαντικά την τελική απόδοση για τον καταθέτη.

(ΠΑ, 30/3/18)


Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!