Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ξεκίνησαν οι πασχαλινές προσφορές των τραπεζών για αγορές με κάρτες


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, οι τράπεζες προσφέρουν μεγαλύτερη επιβράβευση για τις αγορές με κάρτες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Δώρα, ταξίδια, έξοδοι για διασκέδαση και φαγητό, προσωπικά ψώνια γίνονται ακόμη πιο φθηνά και προσφέρουν μεγαλύτερη ανταμοιβή στους πελάτες των τραπεζών, εφόσον επιλέξουν να κάνουν τις πληρωμές με τις κάρτες τους.

Οι τέσσερις συστημικοί όμιλοι, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης που προσφέρουν, αλλά και των καρτών που εκδίδουν σε συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις (co-branded) έχουν ήδη λανσάρει τις πρώτες προσφορές.



Για παράδειγμα, η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του προγράμματος Yellow προσφέρει διπλάσια επιβράβευση για αγορές σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Από την άλλη πλευρά, η Alpha Bank εκτός από τις προσφορές εξαργύρωσης για τις αγορές τις περιόδου, θα δίνει έξτρα Bonus στους κατόχους των καρτών της κάθε Τετάρτη.

Προσφορές με αυξημένη επιστροφή μετρητών θα προσφέρει το επόμενο διάστημα η Eurobank σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, η οποία θα φτάνει έως και το 20%.

Προσφορές επιβράβευσης με περισσότερους πόντους ανταμοιβής έχει ξεκινήσει να λανσάρει και η Εθνική τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος go4more.

Ενδεικτικές προσφορές

Μερικές από τις προσφορές που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι οι εξής:

* Αγορές στα Notos με 10% Επιστροφή μέσω Eurobank

* Κέρδος 5% για αγορές στην Inditex με την Affinity κάρτα

* Έξτρα Bonus από την Alpha Bank κάθε Τετάρτη

* Eurobank: Ταξίδια από €25 με εξαργύρωση και 3% Επιστροφή στις πτήσεις της Aegean Airlines

* Φαγητό και ποτό με 10% έκπτωση με κάρτες Alpha Bank

* Στο θέατρο με έκπτωση έως 52% με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς

(ΠΑ, 23/3/18)


Διαβάστε ακόμη:



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!