Απόφαση Ιεραρχίας: Οι κληρικοί να παραμείνουν στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων * Στις 3 Δεκεμβρίου οι οριστικές αποφάσεις για τις συντάξεις * Εργάνη: Χάθηκαν 120.087 θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,1% στο διαθέσιμο εισόδημα το 2017 * ΕΤΕΑΕΠ: Μειώθηκαν 50% οι εκκρεμείς αιτήσεις για εφάπαξ * ΤτΕ: Πληρώθηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές 2,6 δισ. από το Δημόσιο * Στα 6,46 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο 10μηνο * Αυξήθηκαν κατά 584.979 οι οφειλέτες του Δημοσίου * Στο 1,8% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο

19/3/18

Alpha Bank: Νέες σύνθετες προθεσμιακές καταθέσεις Extra Profit Euro με απόδοση έως 1,50%


Δύο νέες εκδόσεις της σειράς σύνθετων προθεσμιακών καταθέσεων Extra Profit Euro διαθέτει στο επενδυτικό κοινό η Alpha Bank αυτή την εβδομάδα.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα διασφαλίζουν το κεφάλαιο του επενδυτή στη λήξη, με εγγύηση από την Alpha Bank, και ανάλογα με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου μέσα σε ένα τρίμηνο προσφέρουν ετησιοποιημένο επιτόκιο 1,50%.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι χαμηλό, καθώς έχει οριστεί στα 10.000 ευρώ.

Επίσης δεν υπάρχουν προμήθειες εισόδου / εξόδου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης λήξης της κατάθεσης, με μόνη ποινή τους τόκους.

Πρόκειται επί της ουσίας για σύνθετη προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3 μηνών με συμβατικό επιτόκιο 0,25%.Άνοδος και πτώση ευρώ

Οι δύο νέες εκδόσεις δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της Alpha Bank να ποντάρουν στην πορεία της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου.

Ανάλογα με την έκδοση του προϊόντος που θα επιλεγεί, Extra Profit Euro Up ή Extra Profit Euro Down, ο επενδυτής ποντάρει στην άνοδο ή στην πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου και εφόσον κερδίσει το στοίχημα, το επιτόκιό του αυξάνεται στο 1,50%.

Ως ημερομηνία έναρξης των δύο νέων εκδόσεων έχει οριστεί η 27η Μαρτίου 2018.

(ΔΕ, 19/3/18)


Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!