Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης ενόψει Πάσχα * 1,66 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου τον Φεβρουάριο * Εργάνη: 43.373 νέες θέσεις εργασίας τον Μάρτιο * Στο 1% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο * ΤτΕ: 1,85 δισ. ευρώ το πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα 3μηνου * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,5% η ανεργία τον Ιανουάριο * Μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος κατά 75 εκατ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο

19/3/18

Alpha Bank: Νέες σύνθετες προθεσμιακές καταθέσεις Extra Profit Euro με απόδοση έως 1,50%


Δύο νέες εκδόσεις της σειράς σύνθετων προθεσμιακών καταθέσεων Extra Profit Euro διαθέτει στο επενδυτικό κοινό η Alpha Bank αυτή την εβδομάδα.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα διασφαλίζουν το κεφάλαιο του επενδυτή στη λήξη, με εγγύηση από την Alpha Bank, και ανάλογα με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου μέσα σε ένα τρίμηνο προσφέρουν ετησιοποιημένο επιτόκιο 1,50%.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι χαμηλό, καθώς έχει οριστεί στα 10.000 ευρώ.

Επίσης δεν υπάρχουν προμήθειες εισόδου / εξόδου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης λήξης της κατάθεσης, με μόνη ποινή τους τόκους.

Πρόκειται επί της ουσίας για σύνθετη προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3 μηνών με συμβατικό επιτόκιο 0,25%.Άνοδος και πτώση ευρώ

Οι δύο νέες εκδόσεις δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της Alpha Bank να ποντάρουν στην πορεία της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου.

Ανάλογα με την έκδοση του προϊόντος που θα επιλεγεί, Extra Profit Euro Up ή Extra Profit Euro Down, ο επενδυτής ποντάρει στην άνοδο ή στην πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου και εφόσον κερδίσει το στοίχημα, το επιτόκιό του αυξάνεται στο 1,50%.

Ως ημερομηνία έναρξης των δύο νέων εκδόσεων έχει οριστεί η 27η Μαρτίου 2018.

(ΔΕ, 19/3/18)


Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!