Μ. Θεοδωράκης: Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας η Συμφωνία των Πρεσπών * Νίκος Παπανδρέου: Είμαι αντίθετος στη Συμφωνία των Πρεσπών * ΟΑΕΔ: Αύξηση των ανέργων κατά 4,06% τον Δεκέμβριο * Ανοιχτά τα καταστήματα αυτή την Κυριακή * Στα 1,48 δισ. ευρώ το ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2018 * Στα 780 εκατ. ευρώ οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων * Εκτός στόχου το πρωτογενές πλεόνασμα του 2018 (3,162 δισ. ευρώ) * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο * Την Κυριακή στις 2 μ.μ. το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

19/3/18

Alpha Bank: Νέες σύνθετες προθεσμιακές καταθέσεις Extra Profit Euro με απόδοση έως 1,50%


Δύο νέες εκδόσεις της σειράς σύνθετων προθεσμιακών καταθέσεων Extra Profit Euro διαθέτει στο επενδυτικό κοινό η Alpha Bank αυτή την εβδομάδα.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα διασφαλίζουν το κεφάλαιο του επενδυτή στη λήξη, με εγγύηση από την Alpha Bank, και ανάλογα με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου μέσα σε ένα τρίμηνο προσφέρουν ετησιοποιημένο επιτόκιο 1,50%.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι χαμηλό, καθώς έχει οριστεί στα 10.000 ευρώ.

Επίσης δεν υπάρχουν προμήθειες εισόδου / εξόδου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης λήξης της κατάθεσης, με μόνη ποινή τους τόκους.

Πρόκειται επί της ουσίας για σύνθετη προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3 μηνών με συμβατικό επιτόκιο 0,25%.Άνοδος και πτώση ευρώ

Οι δύο νέες εκδόσεις δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της Alpha Bank να ποντάρουν στην πορεία της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου.

Ανάλογα με την έκδοση του προϊόντος που θα επιλεγεί, Extra Profit Euro Up ή Extra Profit Euro Down, ο επενδυτής ποντάρει στην άνοδο ή στην πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου και εφόσον κερδίσει το στοίχημα, το επιτόκιό του αυξάνεται στο 1,50%.

Ως ημερομηνία έναρξης των δύο νέων εκδόσεων έχει οριστεί η 27η Μαρτίου 2018.

(ΔΕ, 19/3/18)


Διαβάστε ακόμη:Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!