Εργάνη: Θετικό το ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων στο 5μηνο * Πρωτογενές πλεόνασμα 918 εκατ. ευρώ στο πεντάμηνο Ιανουάριος – Μάιος 2019 * Μείωση των ακάλυπτων επιταγών στο πεντάμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 12,4% των κενών θέσεων εργασίας * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 19,2% η ανεργία στο α΄ τρίμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,2% ο πληθωρισμός τον Μάιο * Από 8 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

6/3/18

Στον "αέρα" ιδιοκτήτες αυθαιρέτων σε 173 δήμους


Έκθετοι από κάθε πλευρά είναι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων σε 173 δήμους της χώρας, καθώς οι δήμοι δεν έχουν αποστείλει ακόμη στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τις οικιστικές πυκνώσεις (οικισμοί αυθαιρέτων) για τις συγκεκριμένες περιοχές.

Μάλιστα 24 από αυτούς τους δήμους βρίσκονται στην Αττική. Πρόκειται για τους δήμους Αθηναίων , Αμαρουσίου, Αχαρνών, Βύρωνος, Ζωγράφου, Καισαριανής, Λαυρεωτικής, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μεταμορφώσεως, Νέας Ιωνίας, Παιανίας, Παπάγου, Χολαργού, Σαρωνικού, Σπάτων – Αρτέμιδος, Φιλοθέης – Ψυχικού, Φυλής, Χαλανδρίου, Αγίου Δημητρίου, Σαλαμίνας, Μοσχάτου – Ταύρου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Μάνδρας - Ειδυλλίας, Νέας Σμύρνης και Σπετσών.Τελεσίγραφο
Με επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος δίνει τελεσίγραφο έως της 15 Μαΐου στους δημάρχους για να αναρτήσουν τα όρια οικισμών και οικιστικών πυκνώσεων στους δασικούς χάρτες.

Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον έχει παρέλθει η ημερομηνία, οι πολίτες με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δε θα μπορούν να κάνουν τίποτα με τις ιδιοκτησίες τους.

Πηγή: Δημοκρατία (ΤΡ, 6/3/18)Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: