Με 80 βουλευτές «πέρασε» στα Σκόπια η Συμφωνία των Πρεσπών - Χρηματισμούς βουλευτών καταγγέλλει ο Π. Καμμένος * ΟΑΕΔ: Αύξηση 1,97% των ανέργων τον Σεπτέμβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 20,5% του τζίρου στη βιομηχανία * Στα 3,8 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο εννεάμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Ανάπτυξη 1,5% το 2017 * Έως 31/10 οι εισφορές ΕΦΚΑ για τον Σεπτέμβριο * ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 14/11 * Χειμερινή ώρα (-1) από την Κυριακή 28/10

12/3/18

"Έξυπνη Αποταμίευση": Νέο προϊόν με επιτόκιο έως 0,90% από την Alpha Bank


Ένα νέο προϊόν που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν συστηματική αποταμίευση, προσφέρει η Alpha Bank, με προνομιακό επιτόκιο που φτάνει έως το 0,90%.

O αποταμιευτικός λογαριασμός Alpha Εξυπνη Αποταμίευση σας επιβραβεύει με έξυπνο τρόπο για την αύξηση των χρημάτων σας, ενώ προσφέρει προνομιακό επιτόκιο από το 1ο ευρώ και δυνατότητα να διπλασιάσετε την απόδοση των χρημάτων σας αποταμιεύοντας.

Συγκεκριμένα, τα επιτόκια ανέρχονται σε:
0,45% για ποσά έως και 50.000 ευρώ
0,30% για υψηλότερα ποσά



Διπλασιασμός απόδοσης

Τα παραπάνω επιτόκια εφαρμόζονται στο μέσο εξαμηνιαίο υπόλοιπο και οι τόκοι καταβάλλονται στο τέλος Ιουνίου και Δεκεμβρίου κάθε χρόνου.

Ισχύουν δε, εάν κατά τη διάρκεια κάθε εξαμήνου δεν πραγματοποιήσετε περισσότερες της μίας αναλήψεις.

Ωστόσο, τα επιτόκια αυξάνονται κατά το ποσοστό αύξησης του μέσου εξαμηνιαίου υπολοίπου σας, έως και το διπλασιασμό τους.

Επιπλέον παρέχονται:

Δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού μέσω Καταστήματος και Alpha Web Banking.
Άμεση πρόσβαση και εύκολη διαχείριση μέσω των εναλλακτικών δικτύων της Τραπέζης.
Ενίσχυση της αποταμιευτικής συμπεριφοράς μέσω περιορισμών σε συναλλαγές που μειώνουν το υπόλοιπο του λογαριασμού όπως π.χ. αγορές, εξόφληση λογαριασμών κ.α.
Αναλυτική ενημέρωση στο αντίγραφο λογαριασμού της πορείας του υπολοίπου, για την καλύτερη παρακολούθηση του αποταμιευτικού στόχου.


(ΔΕ, 12/3/18)



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: