ΤτΕ: Ελλειμμα 1,2 δισ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών τον Ιανουάριο * ΟΑΕΔ: Αυξήθηκαν κατά 50.700 οι άνεργοι τον Φεβρουάριο * ΤτΕ: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 838 εκατ. στο α' δίμηνο * ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν οι κενές θέσεις εργασίας στο δ' τρίμηνο του 2018 * Πρωτογενές πλεόνασμα 823 εκατ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο * Εργάνη: 27.840 νέες θέσεις απασχόλησης τον Φεβρουάριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,7% αυξήθηκε η ανεργία στο δ΄ τρίμηνο * Θερινή ώρα (+1) από την Κυριακή 31 Μαρτίου

12/3/18

"Έξυπνη Αποταμίευση": Νέο προϊόν με επιτόκιο έως 0,90% από την Alpha Bank


Ένα νέο προϊόν που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν συστηματική αποταμίευση, προσφέρει η Alpha Bank, με προνομιακό επιτόκιο που φτάνει έως το 0,90%.

O αποταμιευτικός λογαριασμός Alpha Εξυπνη Αποταμίευση σας επιβραβεύει με έξυπνο τρόπο για την αύξηση των χρημάτων σας, ενώ προσφέρει προνομιακό επιτόκιο από το 1ο ευρώ και δυνατότητα να διπλασιάσετε την απόδοση των χρημάτων σας αποταμιεύοντας.

Συγκεκριμένα, τα επιτόκια ανέρχονται σε:
0,45% για ποσά έως και 50.000 ευρώ
0,30% για υψηλότερα ποσάΔιπλασιασμός απόδοσης

Τα παραπάνω επιτόκια εφαρμόζονται στο μέσο εξαμηνιαίο υπόλοιπο και οι τόκοι καταβάλλονται στο τέλος Ιουνίου και Δεκεμβρίου κάθε χρόνου.

Ισχύουν δε, εάν κατά τη διάρκεια κάθε εξαμήνου δεν πραγματοποιήσετε περισσότερες της μίας αναλήψεις.

Ωστόσο, τα επιτόκια αυξάνονται κατά το ποσοστό αύξησης του μέσου εξαμηνιαίου υπολοίπου σας, έως και το διπλασιασμό τους.

Επιπλέον παρέχονται:

Δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού μέσω Καταστήματος και Alpha Web Banking.
Άμεση πρόσβαση και εύκολη διαχείριση μέσω των εναλλακτικών δικτύων της Τραπέζης.
Ενίσχυση της αποταμιευτικής συμπεριφοράς μέσω περιορισμών σε συναλλαγές που μειώνουν το υπόλοιπο του λογαριασμού όπως π.χ. αγορές, εξόφληση λογαριασμών κ.α.
Αναλυτική ενημέρωση στο αντίγραφο λογαριασμού της πορείας του υπολοίπου, για την καλύτερη παρακολούθηση του αποταμιευτικού στόχου.


(ΔΕ, 12/3/18)Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: