Αρνητικό το ισοζύγιο προσλήψεων και τον Νοέμβριο * Στα 7,6 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα 11μηνου * «Λουκέτο» στη Χαλυβουργική - Κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ * Ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ ο Ριχάρδος * Εκτός ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,3% η ανεργία το τρίτο τρίμηνο του 2018 * 2,621 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη του κράτους σε ιδιώτες τον Οκτώβριο * ΕΛΣΤΑΤ: Στο 1% ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο

1/2/18

Σταθερά τα προθεσμιακά επιτόκια έως το τέλος του μήνα


Την ευκαιρία να κλειδώσουν μία υψηλότερη απόδοση σε σχέση με τους επόμενους μήνες, σε μία προθεσμιακή κατάθεση, θα έχουν οι πελάτες των τραπεζών τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες δεν προγραμματίζουν άλλες περικοπές στις αποδόσεις των προθεσμιακών λογαριασμών μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα.Ωστόσο, από τον Μάρτιο και μετά, είναι πιθανό να εφαρμοστούν μειώσεις που μπορεί να φτάσουν ακόμη και τις 10 μονάδες βάσης.

Οι καταθέτες έχουν λοιπόν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν ένα σταθερό επιτόκιο για τους επόμενους έως και 12 μήνες, δεσμεύοντας τα χρήματα που έχουν στο σύστημα σε μία προθεσμιακή κατάθεση.

Οι ευελιξίες

Εξάλλου, μπορούν να προτιμήσουν τα προϊόντα που δίνουν τη δυνατότητα αύξησης του ποσού της κατάθεσης κατά τη διάρκεια ζωής ενός προϊόντος, χωρίς να μεταβληθεί το επιτόκιο.

Τα επιτόκια αυτών των προγραμμάτων είναι ελαφρώς χαμηλότερα, τουλάχιστον 5 μονάδες βάσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα, εξασφαλίζουν ωστόσο σταθερή απόδοση και για έξτρα καταθέσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν.

Πηγή: moneyonline.gr (ΠΕ, 1/2/18)Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: