Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 42 μόνιμες προσλήψεις στην Α.Ε.Π.Π.


Νέα προκήρυξη εξέδωσε το ΑΣΕΠ για 42 προσλήψεις τακτικού μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο asep.gr αρχίζει στις 12 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι θέσεις της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 2Κ/2018:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), δέκα εννέα (19) θέσεις κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού
Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δώδεκα (12) θέσεις κλάδων/ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΤΕ Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και ΤΕ Πληροφορικής
Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε), εννέα (9) θέσεις κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
Δ΄ Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), δύο (2) θέσεις κλάδου/ειδικότητας ΥΕ Επιμελητών



Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) που συστάθηκε με το άρθρο 347 του ν. 4412/2016 (Α΄147), έχει ως έργο την επίλυση των διαφορών που ανακύπτουν κατά το στάδιο που προηγείται της σύναψης των συμβάσεων δημοσίων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, ύστερα από την άσκηση προδικαστικής προσφυγής.

Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με την υποβοήθηση των κλιμακίων κατά τη διαχείριση και την εξέταση των προδικαστικών προσφυγών και των λοιπών ένδικων βοηθημάτων που ασκούνται ενώπιον της Α.Ε.Π.Π., τη διαχείριση των θεμάτων υπηρεσιακής κατάστασης του προσωπικού της Α.Ε.Π.Π. και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, το χειρισμό θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών της Α.Ε.Π.Π., τη διεκπεραίωση διοικητικών εγγράφων, τη μέριμνα για την εξυπηρέτηση του κοινού και την επικοινωνία του με την Α.Ε.Π.Π., τη λειτουργία και παρακολούθηση του λογιστηρίου, την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία στοιχείων και διαδικασιών, τη μέριμνα για τη σύνταξη και έγκριση του προϋπολογισμού και του απολογισμού-ισολογισμού της υπηρεσίας, την παρακολούθηση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού και γενικότερα την ενασχόληση με την οικονομική διαχείριση του οργανισμού, καθώς επίσης και με οποιαδήποτε άλλη εργασία κριθεί απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της Α.Ε.Π.Π.

Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με την οργάνωση, λειτουργία και παρακολούθηση του λογιστηρίου την τήρηση των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία στοιχείων και διαδικασιών, τη μέριμνα για τη σύνταξη, έγκριση, εκτέλεση και παρακολούθηση του προϋπολογισμού, καθώς και κάθε άλλο θέμα που αφορά την οικονομική διαχείριση και διεκπεραίωση διοικητικών θεμάτων.

Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΤΕ Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με θέματα που αφορούν τους κανόνες δημοσιότητας και ειδικότερα, ημερίδες, σχέσεις με κοινωνικά δίκτυα και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με θέματα που αφορούν τη σχεδίαση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων, την ανάλυση και προγραμματισμό υπολογιστικών συστημάτων, την ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, τη διαχείριση ασφάλειας υπολογιστών και δικτύων.

Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με θέματα που αφορούν την υποστήριξη εφαρμογής όλων των διοικητικών και οικονομικών διαδικασιών που απαιτούνται για τη λειτουργία της Αρχής σε θέματα διοικητικής διαδικασίας και προδικαστικών προσφυγών.

Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΥΕ Επιμελητών πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως σε εξωτερικές εργασίες της Διεύθυνσης Διοίκησης στις δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, συνεργαζόμενους φορείς, μεριμνούν για την καθαριότητα, τη συντήρηση του κτιρίου και για τυχόν απαραίτητες εργασίες επισκευής.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει nα συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ΄ της παρούσας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/ πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2018 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510.

Πηγή: eisodima.gr (ΠΑ, 9/2/18)



Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!


Διαβάστε ακόμη: